19 тисяч гривень збитків лісовому господарству завдав лісокрадій, самовільно погосподарювавши у Клітицькому лісництві

29 Травня 2016, 11:30
1688

Знову затримали транспорт з краденою лісодеревиною.

Працівники групи оперативного реагування державного  підприємства “Камінь-Каширське лісове господарство” затримали трактор із лісодеревиною, яка була самовільно зрубана у кварталі 19-му Клітицького лісництва цього ж лісгоспу, – повідомляє пресслужба Волинського ОУЛМГ

Лісопродукцію вилучено, а лісопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Зазначимо, що збитки, завдані лісовому господарству у цьому випадку, становлять більше 19 тисяч гривень. 


 


 

Коментарі
29 Травня 2016, 21:44
У всі часи, чи за Польщі, чи за совєтів - цюпа для таких "господарів" була гарантована, трактор би був конфіскований і переданий в комунгосп міста чи лісництво і, звичайно, тавро злодюзі на все життя. За совєтів таких спеців скеровували на лісоповал, аби навики не втратив)) А тут: лісопорушників притягнуто до АДМІНІСТРАТИВНОЇ відповідальності. Цей Портнов, як писав зміни до Кримінального Кодекса, вочевидь знав, які часи вони готують з Яником українцям - розтерзати державу на шматки..Якщо люди не попалять приватні пилорами по селах, то лишаться без лісу, грибів і ягід!
07 Липня 2016, 15:19
"збитки, завдані лісовому господарству у цьому випадку, становлять більше 19 тисяч гривень.": коли це збитки завдані аж на суму 19 тисяч рахувалися адміністративною відповідальністю. Адже раніше коли правив Янек за якихось 85гривень можна було б загриміти на три роки із конфіскацією. То це так демократи правлять, розпродуючи Українську державу. Дійсно хто вкрав 85 гивеньтог на три роки з конфіскацією,хто вкрав 19 тисяч того до адмііністративної, хто вкрав мільйон того в депутати. Не держава, а якийсь абсурд.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024