З кандидатом у нардепи у нашому окрузі визначилася і "Самопоміч"

29 Травня 2016, 19:15
2179 Джерело: slovovolyni.com

На проміжні вибори до Верховної Ради, що відбудуться 17 липня, партія «Об’єднання «Самопоміч» висунула в окрузі №23 Михайла Імберовського.

Про це повідомив член політради партії, заступник голови фракції “Самопоміч” в Раді Олег Лаврик.

Як повідомляє Українська правда, зокрема, в окрузі №23 (Волинська область) партія висунула Михайла Імберовского (голова фракції “Самопоміч” у Волинській обласній раді), в окрузі №27 (Дніпропетровськ) – Сергія Рульова (кандидат від “Самопомочі” до Дніпропетровської міської ради на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року, на момент балотування – виконавчий директор ТОВ “Янтарне”).

В окрузі №183 (Херсон) висунуто Ігоря Дудара (голова Чорнобаївського сільради Херсонської області), в окрузі №206 (Чернігів) – Олександра Кірінді (директор Чернігівської індустріальної молочної компанії).

Лаврик зазначив, що партія не висунула своїх кандидатів ще по трьох округах (№151, Полтавська область, №114 (Луганська область) і №85 (Івано-Франківська область), оскільки не змогла визначитися, хто саме буде представляти партію.

За його словами, рішення за вказаними округами буде ухвалено на другій частині з’їзду, яка має відбутися до 5 червня.

Довідково:

Михайло Юрійович Імберовський народився 2 листопада 1974 року в селі Щуровичі Радехівського району Львівської області.Навчався у Щуровицькій середній школі, Бродівському  педагогічному училищі, на географічному факультеті Волинського державного університету ім. Лесі Українки, отримав кваліфікацію викладача соціально-економічної географії. З 1993 по 2000 рік працював вихователем учнівської молоді у Щуровицькій основній школі Радехівського району  Львівської області. З 2000 по 2003 рік разом із дружиною жив і працював у Відні (Австрія). З вересня 2004 по квітень 2007 року працював у страховій агенції «ІНКОМТРАХ» на посадах заступника директора луцької агенції, згодом – директора волинської обласної агенції.  З квітня 2007 року по травень 2011 року працював керуючим Волинської філії ТДВ Страхова компанія «Альфа-Гарант». З травня 2011 року займається підприємницькою діяльністю. (За матеріалами "Слово Волині")

Коментарі
30 Травня 2016, 01:57
Михайло Імберовський представляє нову в українському політикумі партію, яка сповідує європейські цінності та впевнено і твердо набирає ваги в політичному процесі. Її лідер Андрій Садовий - мер міста Львова, котре не потребує реклами не в Україні , ні в Європі, єдиний політик, що похапцем не пересів у мяке київське крісло, маючи таку нагоду не один раз, у т.ч і у крісло Прем'єр-міністра, яке йому пропонували нещодавно. Партія Самопоміч, перебуваючи в депутатській коаліції ВР, знайшла у собі сміливість не підтримати Президента України при голосуванні пріснопам'ятних змін до Конституції по Лугандонії, вимагає оновлення ЦВК та внесення змін у Закон про вибори, що є логічним і законним. Як на мене, ця партія має майбутнє, вона чи не єдина своїм електоратом в основному бачить молодь, пропонує чіткі та зрозумілі кроки і, головне, не використовує популістських гасел. Інша справа - чи всі її партійці, у т.ч. і кандидат у депутати пан Михайло, є гідними довіри виборців, покаже час. Впевнений, що ця партія не пропонуватиме виборцям морозива навіть влітку, не має намірів засівати гречкою та обіцяти золоті гори, котрі буде видно у встановлені за бюджетні гроші пластикові вікна у школах. Добре було б, якби Самопоміч знайшла кандидата серед мешканців округу, але маємо те, що маємо... За партію я б проголосував, а за запропонованого нею кандидата - тре думати виборцям Полісся. Та й прикупу, як в преферансі, ми ж незнаємо...)))Побачимо кого запропонують інші партії, раптом Ляшко привезе свою дружину Росіту з вилами, аккурат в період сінокосіння заплав Турії )))
30 Травня 2016, 11:04
Ага, тепер зрозуміло, "чиїх " ти насправді є)) Ти забув додати , що саме партія Сам(д)опоміч є причетною до призначення на Волині головним лісівником Кватирка із двома кримінальними судимостями . І саме йому раніше тут "лобіював" місце псевдокомбат сємєнчєнко .А про інших депутатів від Сам(д)опомочі - варто згадати ганцю гопку , яка, маючи мільйонні статки і квартири в Києві, вимагала значного підвищення депутатської зарплати.
30 Травня 2016, 15:38
На жаль, чи на щастя я не належу до жодної з політичних партій, оскільки у мене нема політичних амбіцій. Ще на Вістях Каменя я не раз підтримував, але й часами критикував ВО " Свобода", оскільки у ній, особливо на базовому рівні в містах, районах зосереджені патріоти-відчайдухи, котрі пропонували радикальні, як на свій час, кроки та методи роботи. Я і нині серед місцевого політикуму не бачу у Камені потужнішої особистості, як Богдан Козік, котрий міг би ефективно очолити позитивні перетворення у районі. Але ж мені ніхто не закидав приналежність до цієї партії. В нинішньому політичному розмаїтті ви можете обрати для себе "правильну" на ваш погляд партію, навіть носити портрет її лідера, скажімо Ляшка чи Юлю, навіть Вітренко, біля свого серця, але ж і іншим не бороніть висловити свою думку. Щодо Кватирка. Цей лісогосподарник був в обоймі керівників Волині ще мабуть в студентські роки Садового і мені невідомі публічні факти лобіювання Самопоміччю цієї персони на крісло начальника управління. Якщо це так, то подякуйте волинському очільнику цієї партії за підтримку Кватирка на рівні Києва, позаяк волинська лісова мафія вирішила підтримати цей новий політичний проект, спрацювавши на випередження. Про Семена-Григорія я промовчу, оскільки в нинішній гібридній інформаційній війні, не маючи власної інформації, можна не туди стрельнути з чужої подачі. Наприклад, Пташника також багато не люблять у районі, особливо колишні його друзі, але, маючи лише публічну інформацію, я не маю морального права його у чомусь засуджувати. І про Гопко. З моєї точки зору, народний депутат з жалюгідною зарплатою несе більшу загрозу Україні ніж окремий відкритий сепаратист, тому ваше "ганця" скоріше свідчить не про неї, а про власне розуміння державотоворення та аматорський рівень розуміння сучасних процесів.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39