Міський ринок перевірили на дотримання правил торгівлі м'ясною продукцією

17 Серпня 2018, 13:18
2705

Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук 14 серпня провів нараду з питань реалізації швидкопсувної продукції на ринках району.

Повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА

Начальник управління Держпродспоживслужби в Камінь-Каширському районі Віталій Макарчук поінформував про стан захворювань свійських тварин загалом в області. Він зазначив, що на території Камінь-Каширщини ситуація задовільна, а відтак контрольована.

"У неділю, 12 серпня, відбулася перевірка ситуації на міському ринку щодо торгівлі м’ясною продукцією та ковбасними виробами. За результатами перевірки встановлено, що даний вид продукції реалізовується без відповідного обладнання, у недозволених місцях, без маркування та з порушенням температурного режиму. Торгівля здійснюється без реєстрації в управлінні Держпродспоживслужби та без відповідного медичного огляду", – додав Віталій Юхимович.

У свою чергу, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук наголосив на необхідності проведення спільних перевірок працівниками відповідних служб стосовно дотримання правил торгівлі на ринках району, особливо це стосується реалізації м’ясної продукції.

За результатами наради, керівником виконавчої гілки влади в районі буде видане відповідне доручення.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024