Осінній призов-2018: що потрібно знати камінь-каширцям

21 Серпня 2018, 11:40
Осінній призов-2018: що потрібно знати камінь-каширцям 4074
Осінній призов-2018: що потрібно знати камінь-каширцям

У військкоматах України готуються до осіннього призову, який стартує з 1 жовтня і триватиме до 30 листопада цього року.

Пише Народна правда з посиланням на повідомлення на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ у Facebook.

"Проводиться детальний аналіз облікових даних про кількісний і якісний склад призовників, які проживають у кожному районі, і в області (місті) в цілому, організовано проведення всебічного та поглибленого вивчення призовників, які підлягають черговому призову. До роботи з вивчення особистих якостей призовників, особливостей відбору поповнення для режимних частин, порядком проведення бесід і заповнення листків вивчення та інших питань залучаються найбільш досвідчені робітники військових комісаріатів, викладачі допризовної підготовки навчальних закладів і офіцери запасу", - пишуть у повідомленні Сухопутних військ ЗСУ.

Призовників, які за своїм релігійним переконанням не можуть проходити строкову військову службу, направляють у відділи з питань альтернативної служби для оформлення заяви на проходження невійськової служби.

Призовників, раніше визнано тимчасово непридатними, військкомати направляють на лікування з визначенням термінів його завершення.

Підготовчі заходи дозволяють отримати об’єктивні дані про призовників, щоб виключити можливість призову осіб, які мають право на відстрочку, непридатних до військової служби за станом здоров’я, а також не допустити спрямування в режимні частини призовників, які не відповідають вимогам служби.

Хоча поки указ президента України про проведення призову громадян на строкову військову службу восени 2018 року не оприлюднений.

Нагадаємо, 13 липня заступник міністра оборони з питань євроінтеграції Анатолій Петренко повідомив, що в квітні - травні до лав ЗСУ та інших військових формувань закликали і направили 15 тис. 90 осіб. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024