Чим закінчилася перевірка «Пасажу»

20 Серпня 2018, 15:00
Чим закінчилася перевірка «Пасажу» 5464
Чим закінчилася перевірка «Пасажу»

Міський ринок вкотре перевірили на дотримання санітарного законодавства та законодавства про харчові продукти.

Повідомляє Камінь-Каширська РДА.

За словами начальника управління Держпродспоживслужби в Камінь-Каширському районі Віталія Макарчука, протягом трьох днів, 12, 16 та 19 серпня, фахівці управління Держпродспоживслужби в районі проводили відповідну перевірку. Результати та наступні дії 20 серпня обговорили під час апаратної наради голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука.

«За результатами перевірки встановлено, що на території «Пасажу» торгівля м’ясними та ковбасними виробами реалізовується без відповідного обладнання, без маркування, із порушенням температурного режиму. Адміністрація «Пасажу» не контролює наявності відповідних документів при наданні громадянам місць для торгівлі харчовими продуктами», – наголосив Віталій Макарчук.

Керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук закликав компетентні структури оперативно реагувати на ситуацію. Адже від цього залежить здоров’я жителів краю.

«Пропоную робочій групі у складі представників Держпродспоживслужби, управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації, поліції, районної та міської рад до кінця цього тижня вжити відповідні заходи згідно з чинним законодавством», - запропонував Валерій Дунайчук.

 Нагадаємо, 14 серпня на тематичній нараді обговорювали питань реалізації швидкопсувної продукції на ринках району.

 

Коментарі
21 Серпня 2018, 00:35
Адміністрація не контролює . А шо вона повинна контролювати ?? Так перевіряли ринок чи пасаж???
21 Серпня 2018, 00:50
Перевіряли і те, і інше
21 Серпня 2018, 01:57
Адміністрація Пасажу не в праві перевіряти і контрольвати які продукти харчування і в яких умовах їх реалізують. Для цього існують спеціальні органи державної служби які в праві проводити перевірки. Пасаж тільки надає місця для торгівлі. Цікаво, а ті продукти харчування які продаються на тротуарі перед Пасажем *на території міської ради* адміністрація міської ради контролює.
21 Серпня 2018, 02:29
"Адміністрація не контролює": це суть сьогоднішньої влади в К-Каширську яка намагається спихнути усі питання на когось. Здається тільки влада має ініціювати перевірки і в тому числі з питань якісної торгівлі продуктами. Ан ні вони заявляють що хтось там бачиш не контролює. Вже з глузду з"їхали. До поки вони вже підуть нарешті з звідти. Пора вже дати іншим керувати. Невмієш то не берися.
21 Серпня 2018, 16:38
Прошу повідомити, які міри прийняті та кого притяянули до відповідальності
22 Серпня 2018, 00:55
А головне, у людей вистачає розуму купувати продукти на відкритому повітрі за таких температурних умов. Ще й Спас на дворі, мухи роями літають. <br/><br/>Споживач має бути головним контролером і голосувати гривнею за якісний товар, але у нас чомусь так не виходить.
27 Серпня 2018, 22:43
В нас немає в контролюючих органах людей на свойому місці-Макарчука купили вже давно з потрохами, був один порядний Федчик і того підібрали під себе бариги,в податковій повноваженя забрані ,2 головних патріота санстанціі до кормушки поперли от тепер народ сам і веди війну з барижнецькою гидотою,як казав Шевченко борітеся-поборете
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39