Поліція Волині просить не поширювати фейк про викрадення дітей

21 Серпня 2018, 19:05
Викрадення дітей 11425
Викрадення дітей

Інформація щодо викрадання дітей в окремих районах Волинської області не відповідає дійсності.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Протягом останніх кількох днів в Інтернеті шириться інформація про те, що невідомі у Любомльському та Турійському районах нібито заманюють дітей у машину і викрадають їх. Зокрема, вчора у соцмережах з'явилося повідомлення, що вони дісталися й до Камінь-Каширського району.

Інформація щодо викрадення дітей на Волині не відповідає дійсності, кажуть волинські поліцейські. 

На даний момент в області, зокрема, в Любомльському та Турійському районах не було зафіксовано жодної заяви про зникнення дітей. Випадки заманювання дітей у авто не підтвердилися.

 

Коментарі
22 Серпня 2018, 11:02
Брехня викрарадень може й небуло але ви падки заманюваня були зокрема в луцьку , осбисто чув від лучанина який писав заяву поліції що його дитину чи дітей невідомі намагалися підвезти після чого він звернувся в поліцію і як виявилося дітки це не придумали тому що в поліції в цей день вони зустріли ще одну маму яка звернулася з подібною заявою, не знаю як по датах але розповідав він це десь місяць півтора назад так що на рахунок викрадень повірю а на рахунок заманювання не мішалоб ще раз прокоментувати. Так що автора дерзайте . ( вибачаюсь за пунктуцію не вчений)
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром