«Свобода» оголосила про висунення кандидата у народні депутати

01 Червня 2016, 19:50
1485

Ним став перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Про це на сторінці у Facebook повідомляє Андрій Білан.

Він зокрема зазначає:

Такою була позиція голови обласної організації Анатолія Вітіва та керівників районних організацій, на території яких будуть проходити вибори. Обласна організація також рекомендувала з’їзду висунути Олександра Пирожика. Можливо для когось це і буде несподіванкою, але точно не для свободівців.

Нагадаємо, що проміжні вибори до Верховної Ради України відбудуться 17 липня 2016 року

Довідково:

Народився 1970 рроку в с. Ягідне Турійського району. Перший заступник голови Волинської обласної ради. Закінчив Володимир-Волинське педагогічне училище імені А.Ю.Кримського та  Інститут соціальних наук Волинського державного університету імені Лесі Українки, здобув спеціальність «Викладач соціально-політичних дисциплін та історії». Навчався в аспірантурі ВДУ імені Лесі Українки за спеціальністю «соціальна філософія та філософія історії», дисертант на здобуття вченого ступеня кандидата філософських наук.

Також закінчив факультет післядипломної освіти Волинського національного університету імені Лесі Українки за спеціальністю «правознавство», здобув другу вищу освіту та фах юриста. Закінчив Львівський регіональний інститут Академії державного управління при Президентові України за фахом «магістр державного управління» та Інститут законодавства при Верховній Раді України. Здобув спеціальність «Діяльність законотворення».

Має чималу журналістську практику. Зокрема працював репортером Волинського обласного тижневика «Віче», головним редактором обласного молодіжного тижневика «НЗ» (Надійна зміна); керівником інформаційного відділу ТРК «Аверс»; редактором відділу економіки та права редакції Всеукраїнського тижневика «Волинські губернські відомості». Засновник ПП «РІО-АЖУР («Рекламно-інформаційне об'єднання – Агентство журналістських розслідувань»), один із авторів та співзасновник першого волинського незалежного Інтернет-видання «Волинська правда». Редактор відділу діяльності влади та місцевого самоврядування редакції обласної незалежної громадсько-політичної газети «Волинь-нова».

 

Коментарі
02 Червня 2016, 12:47
Висунення представника від ВО "Свобода" в особі О.Пирожика додало драйву та інтриги у липневі довибори до ВР. Інтрига полягає у тому, що цей крок свободівців сплутало карти в ймовірних торгах і договорняках на Печерськиї пагорбах, пов'язаних з раптовим ростом дивідендів "Батьківщини" через звільнення Савченко. Зрозуміло, що "Свобода" до недавнього часу не була політичним фаворитом на Поліссі, втім ліберальність та контрпродуктивність нинішньої центральної влади, їх показове ігнорування чи імпотентність щодо перезрілих вимог Революції гідності суттєво змінило спектр народних симпатій. Адже за два роки "діяльності" відсутні покарання хоча б найбільш одіозних регіоналів, беркутівців-вбивць майданівців, казнокрадів тощо. Окрім того, мізерна кількість депутатів-свободівців у парламенті, що дає можливість цій політичній силі дистанціюватися від відповідальності за відсутність реформ, дає привід виборцям повернутися до послуг представників радикального патріотичного крила українського політикуму. О.Пирожик не належить до когорти найбільш одіозних радикалів на кшалт Ірини Фаріон, він добре знає проблеми Волині та її північних територій і зможе гідно представляти інтереси виборців цього краю у ВР. Окрім того, перемога Пирожика на окрузі означає більш результативний вплив свободівців з тих районів, що входять до округу. Це дасть можливість декомунізувати світогляд електорату, який ще недавно був готовий голосувати за комуніста А. Мартинюка, аби той тільки вставив десяток-другий пластикових вікон і підлатав де-не-де дорги. Для каміньчуків це б означало прихід до влади Козіка, який би трохи розбурхав те владне болото із жабуринням, що склалося в районі. Є й інші позитивні сторони від висування Пирожика кандидатом, навіть, якщо йому не вдасться перемогти. Ну і персона Пирожика політично на порядок вища від представника Самопомочі. Отож є з кого вибирати. Все у цьому розкладі вирішить представник від БПП, а з ним, як бачимо не поспішають...
02 Червня 2016, 14:14
Що ти вумнічаєш? Про який драйв пишеш? Пересіченому нас....ти на всі ці вибори. Кандидати виглядають смішними. Ха ха ха. Учасники виборів відірвані від реальності. Вибори - вистава для себе. Тошнить від всього. Стидно за висуванців, які погоджуються приймати участь у виставах. Вичеркну кожного.
02 Червня 2016, 14:40
Так можеш йти самовисуванцем на цей округ, якщо всі інші кандидати є смішними й тобі за них стидно. Чи кума, або куму свою просувай в депутати, золотце ти наше поліське)). Тим паче, якщо у тебе є чимало однодумців серед виборців, то кого ж окрім акторів, клоунів та інших паяців там пропонувати для участі у &quot;виставі&quot;? Хто крім клоунів або Кирди може на повному серйозі представляти громаду маневичан, якщо у тому районі вже йдуть внутрітериторіальні війни за дари лісу - клюкву, чорниці, бурштин тощо. Село ворогує з селом. Доходить до бійок, різання шин на транспорті, яким приїхали люди з сусіднього села в ліс, існують свої блокпости тощо. Голова РДА цього району не раз левову частку свого робочого часу віддає на розбірки і вгамування цих протистоянь. Кандидати в депутати є віддзеркаленням громади, тому очолюй &quot;свідомих&quot; собі подібних, створюй свою партію і також не сміши людей своєю &quot;зверхністю&quot; над висуванцями та почуттям великого стиду за них...<br/>Ось фрагменти з життя маневицького електорату: https://www.youtube.com/watch?v=CV3o3rxpDhY
03 Червня 2016, 11:52
&quot;Пересіченому нас....ти на всі ці вибори. Кандидати виглядають смішними. Ха ха ха. Учасники виборів відірвані від реальності. Вибори - вистава для себе. Тошнить від всього. Стидно за висуванців, які погоджуються приймати участь у виставах. Вичеркну кожного.&quot; - ага , ТИ є типовий ідіот-противсіх, який потім найголосніше репетує , що &quot;усіх у Верховній Раді нада расстрєлять!&quot; і що &quot;ніхто нічого не робить, лише свої кармани набивають!&quot; <br/>Є така сучасна приказка на цю тему :&quot;НЕ БУЛО БИ СВИНЕЙ БІЛЯ КОРИТА , ЯКБИ НЕ ПОДІБНІ БАРАНИ БІЛЯ УРНИ І ОСЛИ , ЯКІ ВЗАГАЛІ НЕ ПРИЙШЛИ НА ВИБОРИ!..&quot;
05 Червня 2016, 21:08
На вибори не ходять тільки дегенерати
05 Червня 2016, 21:58
Не витримати, коли в законодавчий орган ідуть вчителі. Констакевич вчителька, Пирожик вчитель, той із Сомопомічі вчитель і тд. Краще б дітей вчили, а не в політику пхалися, в тому в нас і проблема
06 Червня 2016, 16:51
Колись, граючи &quot;дурня&quot; в карти, напарник казав своєму колезі - добре думай, яку карту покласти, це тобі не районом керувати...А в Камені взагалі владу взяли вчителі початкових класів - Дмитрук, Ващук, Пась(соромно писати - трудове навчання) та інші. Але ці хоч більш-менш граматику знають і документи якісь пишуть, бо аграрники чи механізатори взагалі й того не можуть))) Я вже не кажу за проФФесорів, які їх навчали!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром