Фонд Палиці «Тільки разом» заважає тлумачити громаді про військову службу за контрактом?

02 Червня 2016, 09:00
2928 Джерело: lebedyn.com.ua

Білборди, спрямовані на підвищення рівня обізнаності жителів району про умови проходження контрактної служби, виявлення солідарності з позицією держави, що Крим – це Україна, заклеюються тематичною агітаційною продукцією Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Напрацювати та узгодити план подальших дій – саме з такою метою голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук скликав робочу нараду, в якій взяли участь його перший заступник Олександр Михалік, т. в. о. військового комісара Камінь-Каширського районного військового комісаріату Іван Химчик,  – повідомляє сайт РДА.

Говорили про рівень виконання державних завдань щодо поповнення лав українського війська військовослужбовцями контрактної служби та весняного призову.

Щоправда, торкнулися також інформаційної складової. Адже протягом останнього часу питання інформаційної безпеки звучать особливо гостро. Позаяк у нинішніх умовах не лише Донецька та Луганська області потерпають від спланованих інформаційних атак. 

Тематичні постери, буклети, листівки, ліфлети – дієвий спосіб розтлумачити громаді доступною мовою особливості певного процесу або переваги конкретної реформи.

Втім, у даному напрямку склалася абсурдна ситуація. Білборди, спрямовані на підвищення рівня обізнаності жителів району про умови проходження контрактної служби, виявлення солідарності з позицією держави, що Крим – це Україна, одразу ж заклеюються тематичною агітаційною продукцією Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

– Проведення на теренах району інформаційних кампаній – це не примха районної влади, а загальнодержавна стратегія, яка в першу чергу спрямована на зниження рівня поширення міфів і стереотипів, породжених антиукраїнською пропагандою, – коментує вищезазначене Валерій Савович. – Реалізація запропонованих проектів обходиться нам у чималу «копійку». Гадаю, що дана проблема повинна вирішуватися толерантно, адже зараз не час для «розхитування» ситуації.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024