500 гривень за «Сповідь колишнього браконьєра»

02 Червня 2016, 11:00
4391

На святі останнього дзвоника працівники державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство» нагородили переможців районного конкурсу дитячого малюнка і творів за темою «Людина і ліс», що, проводиться у рамках 11-ї акції Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках», – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

 Журі, до складу якого входили лісівники та вчителі, визначилися з переможцями.

Отож, за перші місця, котрі вибороли Олена Борсук, учениця 7 класу Нуйнівської ЗОШ, яка підготувала віршований твір «Сповідь колишнього браконьєра» та  Анна Ільчук з Раковоліської загальноосвітньої школи за кращий малюнок на тему «Багатство лісу в наших руках», лісівники вручили грошову винагороду у розмірі по 500 гривень.

За другі місця, яке посіли Микола Терещук з Каменя-Каширського (твір)  та  Олеся Дейнека (малюнок) — по 400 гривень. За треті сходинки —  Уляна Дяк з Нуйнівської ЗОШ (твір) та Юлія Корінчик з Добренської школи (малюнок) — по 300 гривень.

Було відзначено також успішну роботу учнів Добренського шкільного лісництва. Цьогоріч колектив шкільного лісництва під проводом свого керівника Ростислава Куяви стали переможцями обласного злету шкільних лісництв, що проходив у Луцьку, та захищали честь Волині на Всеукраїнському етапі конкурсу.

Головний лісничий лісового господарства Василь Фіц під час урочистостей  подякував дітям, які кували перемогу, вручив їм  грамоти держлісгоспу, грошові премії.

Директор ДП «Камінь-Каширське ЛГ» В’ячеслав Кузьмич зазначив, що підтримуватиме розвиток екологічної освіти на теренах району усім  необхідним.

—За молоддю — наше майбутнє, — зауважує він. — А особливо додає оптимізму бачення того, як належно діти ставляться до лісових багатств краю, вчаться їх берегти та примножувати.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром