У Камені-Каширському урочисто підняли Державний Прапор України

23 Серпня 2018, 10:37
2854 Джерело: kamadm.gov.ua

Під вже традиційне виконання Гімну України народним аматорським ансамблем народної пісні «Родовід» Камінь-Каширського районного будинку культури сьогодні, 23 серпня, у День Державного Прапора України, керівники району та міста урочисто підняли синьо-жовтий стяг.

В офіційній церемонії підняття національної святині взяли участь голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук та міський голова Василь Бондар, -- повідомляють на сайті РДА.


 

Для того, щоб стати учасником урочистого дійства, під стінами райдержадміністрації зібралася громадськість.

Як зазначив у своїй промові керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук, у сьогоднішні непрості часи, які переживає Україна, Державний Прапор – це досить важливий атрибут. Адже будь-яке свято, фестиваль, чемпіонат, офіційну церемонію чи інший захід супроводжують національні кольори.

«Державний Прапор майорить над нашими позиціями на східному фронті, а синьо-жовті стрічки та шеврони стали символом мужності українських військовослужбовців, добровольців, волонтерів. Синьо-жовтий прапор… У ньому втілені віковічні прагнення до незалежності, свободи, миру, праці, краси та багатства рідної землі. Важко переоцінити його значення для України, для українства. Адже впродовж усієї історії він єднав українців і був чільною ознакою народу, який зробив свій вибір і торував тернистий шлях до 24 серпня 1991 року» – наголосив Валерій Савович.

Насамкінець Валерій Дунайчук побажав краянам миру, добра, здоров’я, мудрості та патріотизму.

«Український прапор – це наш історичний дух і незламність, вічно жива пам’ять про героїчне минуле і сьогодення, гордість, слава і велич нації», – сказав заступник голови районної ради Сергій Дмитрук.







 

Фото із сайту Камінь-Каширської РДА

Коментарі
23 Серпня 2018, 20:22
Президент сьогодні виступаючи попросив вибачення в громадяян України за фактично продовження АТО на Сході. Зрозуміло, що він не міг сказати інакше оскільки на Сході 2-х мільйонна армія. Про те цікаво було б знати за що попроси би пробачення пан Дунайчук у громадян району.
23 Серпня 2018, 21:08
Совок!!!!!
23 Серпня 2018, 22:44
І знову всі ті ж "мордиліца".
24 Серпня 2018, 01:44
А прості на передньому тутки плані.
25 Серпня 2018, 12:56
І найбільша - це О.Ващук? ))
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024