Кого відзначили на урочистості з нагоди Дня Незалежності у Камені-Каширському

24 Серпня 2018, 10:34
3690

Урочистості з нагоди 27-ї річниці незалежності України на Камінь-Каширщині цьогоріч відбулися у районному будинку культури за участі представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, духовенства, громадськості.

Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук та міський голова Василь Бондар привітали присутніх із державним святом, пригадавши деякі сторінки історії України, - інформують на сайті РДА.

«Дорогі друзі! 24 серпня – найважливіша в історії України дата, найбільше державне свято, яке реалізувало віковічне прагнення нашого народу до незалежності. Нині Україні виповнюється 27! Відданий син своєї Батьківщини, «батько незалежності» Левко Лук’яненко попри всі життєві поневіряння, написавши проект Акту проголошення Незалежності, назавжди вкарбував цю визначну сторінку в український літопис. Прикметно, що саме завтра Левку Лук’яненку виповнилося б 90 років. Та, на жаль … Увесь український народ пишається подвигами борців за незалежність всіх часів. Щира подяка вам, дорогі земляки, за патріотизм, виваженість, мудрість. Будьмо впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане. Від щирої душі бажаю всім міцного здоров’я, миру, наснаги, а Україні – вистояти і перемогти у нашій боротьбі за щасливе майбутнє», - виступив Валерій Дунайчук.


 

Відбулася традиційна церемонія нагородження. Так, за особистий внесок у розвиток Волинського краю, вагомі досягнення у праці, активну громадянську позицію та з нагоди 27-ї річниці незалежності України почесною грамотою голови облдержадміністрації нагороджено:

Анатолія Буська – депутата Волинської обласної ради, директора товариства з обмеженою відповідальністю «ДОФ Арбо».

Подяки голови облдержадміністрації оголошено:

Валентину Андрусю – тренеру-викладачу з важкої атлетики Камінь-Каширської дитячо-юнацької спортивної школи, майстру спорту України, призеру кубка України;

Ірині Бурдак – вчителю хімії навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» № 1 імені Євгена Шабліовського міста Каменя-Каширського.

У рамках заходу до учасників урочистостей звернувся й клірик Свято-Миколаївського храму міста Каменя-Каширського Олег Мицько, побажавши духовної наснаги, злагоди, добра кожній родині та мирного неба Україні.

Із нагоди 27-ї річниці Незалежності фольклорні колективи району, вокалісти районного будинку культури, вихованці дитячої школи мистецтв підготували змістовні патріотичні виступи.








1

 

 

Коментарі
24 Серпня 2018, 17:27
"Голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук та міський голова Василь Бондар привітали присутніх": зі своєї скромної особи такої вітаю усіх городян, краян з цим світлим святом, бажаю передусім здоров"я та наснаги до нових звершень й звичайно як дасть бог то такий склад вітальників в 19 році можливо нарешті змінититься й Ми почнемо нову сторінку у Нашому русі до Нових звершень нашого краю.
25 Серпня 2018, 19:42
Грамотки-це супер, депутат і вчителя, депутату за злодійство а вчителям на майбутнє, ще в пригоді стануть.
26 Серпня 2018, 11:48
Вітаю Ірина Володимирівна!!!Це дійсно фахова і чуйна людина , вчитель з великої літери!!!
26 Серпня 2018, 16:54
Це дійсно людина з великої літери вчить тільки індивідуальні за великі гроші. Ганьба.
26 Серпня 2018, 21:37
А вас,,жаба давить ",бо до вас і безплатно не підуть...Ірина Володимирівна дійсно Фахівець з великої літери.Уже впродовж багатьох років чую лише позитивні відгуки про її викладацьку роботу.Одна з небагатьох, яких люблять і поважають учні та колеги.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024