Конкурс малюнків на асфальті від правоохоронців Каменя-Каширського

03 Червня 2016, 12:30
2333

Учні 2 класу Камінь-Каширської загальноосвітньої школи ознайомилися з роботою місцевого відділу поліції. Правоохоронці організували школярам конкурс малюнків на асфальті, про це повідомляє www.vl.npu.gov.ua

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який світове співтовариство відзначає щороку 1 червня, співробітники Камінь-Каширського відділу поліції запросили на гостини учнів 2 класу місцевої загальноосвітньої школи. Правоохоронці розповіли дітям про особливості роботи поліції, показали службові автомобілі.



«Йшлося також про безпеку дітей під час літніх канікул. Поліцейські нагадали школярам, як правильно поводитися на вулиці та вдома. Нагадали дітям основні правила безпеки», - зазначив керівник Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих.

Співробітники Камінь-Каширського відділу поліції спільно із працівниками місцевого відділення «Укрпошта» та районного сектору кримінально-виконавчої інспекції організували для гостей конкурс малюнків на асфальті. Переможців творчого змагання відзначили подарунками.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024