Через ревнощі потрапила в реанімацію

03 Червня 2016, 13:30
1428

У лісопосадці поблизу одного із сіл Камінь-Каширського району під час чаркування місцевий житель жорстоко побив 36-річну співмешканку. Постраждалій у райлікарні довелося видалити селезінку. Поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Учора, 2 червня вночі до приймального відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні швидка медична допомога доставила 36-річну жительку району. У неї медики діагностували забій черевної порожнини та грудної клітки. Постраждалу госпіталізували в реанімацію. Лікарям довелося видалити жінці селезінку.

 

Поліція встановила, що тілесні ушкодження постраждалій спричинив 31-річний її співмешканець. Раніше його вже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки. Правоохоронці з’ясували, на передодні потерпіла разом зі співмешканцем та 32-річною подругою в лісопосадці розпивали спиртні напої. Жінка приревнувала співмешканця до подруги. Виникла сварка під час якої чоловік вдарив постраждалу ногою в тулуб.
 
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024