Оголосили результати конкурсу на посаду директора школи у селі Мостище

26 Серпня 2018, 17:23
Оголосили результати конкурсу на посаду директора школи у селі Мостище 8975
Оголосили результати конкурсу на посаду директора школи у селі Мостище

За рішенням конкурсної комісії переможцем конкурсу на посаду директора загальноосвітньої школи села Мостище стала Оксана Валентинівна Пась.

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА.

Як відомо, на Камінь-Каширщині нещодавно відбулися конкурси на посади директорів двох шкіл: ЗОШ І-ІІ ступенів села Мостище та директора ЗОШ І-ІІІ ступенів села Карасин.

1
ЗОШ І-ІІ ступенів села Мостище
ЗОШ І-ІІ ступенів села Мостище

 

Кандидатам на посади потрібно було пройти письмову перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти і професійних компетентностей, письмове розв’язання ситуаційного завдання та публічну презентацію Перспективного плану розвитку ЗОШ.

Читайте: У Карасині обрали нового директора школи

У Мостище на посаду директора претендувала лише Оксана Пась. Перед цим вона була виконуючою обов’язків директора місцевої школи.

Оксана Валентинівна продемонструвала відмінну готовність очолити заклад, набравши під час конкурсу максимальну кількість балів – 5.

Оксану Валеріївну Пась
Оксану Валеріївну Пась

 

До речі, оцінювали конкурсантку 12 членів комісії ( по три людини від Камінь-Каширської районної ради, від трудового колективу школи, від громадської організації «Об’єднання керівників закладів загальної середньої освіти Камінь-Каширського району» та від батьківської громадськості).


 

 

Коментарі
26 Серпня 2018, 20:54
"громадської організації «Об’єднання керівників закладів загальної середньої освіти": приємно познайомитися з громадською організацією але було б цікаво знати громадян засновників цієї громадської організації. Трохи схоже на профспілку.
27 Серпня 2018, 01:07
Хто б сумнівався і альтернативи навіть не було
27 Серпня 2018, 11:09
А священник там навіщо?Сповідав членів комісії...
27 Серпня 2018, 11:19
Ні , причащав кокурсантку без конкурентів)) І сам причащався теж))
27 Серпня 2018, 13:06
Зараз без батюшки нікуди бо грошима пахне...
27 Серпня 2018, 14:55
Влада - це гроші +кадри! Прізвище у переможниці правильне, батюшка благословив, хранительниця "курсу" РАЙВО на фото поряд - все решта антураж і ритуал. То ж побажаємо директорці, педколективу та учням всього найкращого....
27 Серпня 2018, 15:00
Надіється на недільну школу в приміщенні школи. На готовеньке. ТО це не те, що наприклад отець Володимир для недільної школи поряд з основною будує ще одне. Тут головне посповідати, кинути хрест на лоба й воаля приміщення готове, опалювати не треба й персонал тут же бігає. І найголовніше влада яка кричить вовсю що державної церкви не буде на Камінь-Каширщині Московська церква вже давно є державною.
27 Серпня 2018, 23:03
Які славні на Поліссі кобіти, від навчати вміють, і керувати.
28 Серпня 2018, 00:08
А що, батюшка був членом комісії? до чого церковні діячі до конкурсу директора?
28 Серпня 2018, 07:04
Окрім того, що Святий отець - настоятель храму, він ще просто тато, діточки якого навчаються чи навчатимуться в школі. От і входив в комісію , можливо, від батьків. А що ж хіба тут такого? А ми, щирі українці, відразу бачимо набагато більше, аніж є насправді... Сором нам! А конкурсантці вдалого нового навчального року!!!
28 Серпня 2018, 07:05
Окрім того, що Святий отець - настоятель храму, він ще просто тато, діточки якого навчаються, чи навчатимуться в школі. От і входив в комісію , можливо, від батьків. А що ж, хіба, тут такого? А ми, щирі українці, відразу бачимо набагато більше, аніж є насправді... Сором нам! А конкурсантці вдалого нового навчального року!!!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром