Юлія Тимошенко та депутати «Батьківщини» побували на параді до Дня Незалежності

27 Серпня 2018, 12:51
Юлія Тимошенко на параді до Дня Незалежності України 3207
Юлія Тимошенко на параді до Дня Незалежності України

У п’ятницю, 24 серпня, Юлія Тимошенко та депутати партії «Батьківщина» спостерігали за парадом до Дня Незалежності України, який проходив на Хрещатику.

Юлія Володимирівна спілкувалася з киянами та гостями столиці, фотографувалася з ними.

Разом із народними депутатами вона спостерігала за парадом військової техніки, маршируванням підрозділів Збройних Сил України. 

 





Коментарі
27 Серпня 2018, 16:02
Дуже зворушлива подія. Громадяни України також будуть спостерігати, як Вона в черговий раз провалиться на виборах
27 Серпня 2018, 18:38
Щось Юлія Володимирівна зовсім відпустила свої пресові органи. Чи то грамотні не хочуть на неї працювати, чи то грошей залишилось тільки на дешевих. Бо! Бо! Кожному навіть Путіну відомо, що 24 серпня, щороку, від 1992 року поспіль Україна відзначає чергову річницю Незалежності. Інколи це припадає на п’ятницю, інколи на інші дні тижня. Скажімо, вторік це було у четвер, Наступного року буде у суботу. А ще. Юлія Тимошенко є головним членом партії «Батьківщина». Ось тільки не відомо, партії чого??? Бо офіційною назвою є ВО «Батьківщина». Вона і є «Батківщиною» для всіх членів ВО та депутатів її партії, яких чомусь не спостерігається на фото.
28 Серпня 2018, 01:08
Тут мається на увазі що "батьківщина" це увесь український народ але вона сьогодні сидить не в призначеному місті. Слід тільки почекати приблизно дев"ять місяців може возродиться.
28 Серпня 2018, 12:18
Може вона чогось вартує, але то було вчора. Завдяки цьому вчора маємо напівнедолуге сьогодні, ті самі «обличчя» у місцевих владних кабінетах. Юля має очолити колону відходу минулих, з їхньою доісторичною ментальністю, у світ, де немає України. З цього приводу навіть кіно можна зробити. Уявіть, іде вона, а вони за нею. Вони зникають в хмарі куряви і смороду, не варто популяризувати пекло, і в країну заходить свіже повітря і радість життя. Засохлі ветерани комсомолу, компартії, інші совєтські герої, псевдо націоналісти, напівграмотні та напівдебільні, тепер колишні, чиновники, депутати на очах чорніють від яскравого сонця і озону, які заповнюють увесь український простір… . а крізь смердючу хмару куряви лунає юлін характерний голос – «Я ушла, щоб звільнити місце життю. Ушла зо всією своєю кааліцією». Сцена закривається. Ніхто не плаче. Сміються діти. Вільно дихають люди. З’являються перші ознаки розуму.
28 Серпня 2018, 14:33
"Вільно дихають люди. З’являються перші ознаки розуму": на жаль для Нас усіх доведеться ще раз пережити розчаруввання щоб потім нарешті "запанувати". Така історія буття.
28 Серпня 2018, 15:15
Шановний, не переносьте свої почуття і переконання на всю Україну. Якщо ви потребуєте розчарувань, то ви їх отримуєте. Іншим цього не варто пропонувати. Проте поговорімо про спостережницю за парадом. До речі, військовим. Окрім військових існують й інші паради. Наприклад, гейпаради. Судячи з фото, спостережниця спостерігала не за рухом військових та військової техніки, а за рухом навколо неї. Цей рух був явно слабеньким, радше з міркувань зробити селфі з особою з минулого. От якби таке дозволяли в мавзолеї з Лєніним, то можна тільки уявити, що б там робилось. Оце був би фурор!!! Юля не цікавиться військом, хіба що військовими, які дають себе обійняти. Юля нічим не цікавиться, окрім політичної влади, яку сама хоче обійняти.
28 Серпня 2018, 19:48
Тимошенко в мавзолей!!!!!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024