Атовця з Камінь-Каширського району врятували від самогубства

27 Серпня 2018, 21:41
Атовця з Камінь-Каширського району врятували від самогубства 5664
Атовця з Камінь-Каширського району врятували від самогубства

Прикра подія сталася під час вихідних. Побратими чоловіка вчасно відреагували та доправили його до лікарні, чим і врятували життя Захиснику.

Про прикру подію повідомила психологиня, яка опікується військовими, Олена Звєрєва на своїй сторінці у Facebook.

3

Як стало відомо Район.Камінь-Каширський з власних джерел, хлопець з нашого району.

Як випливає з посту на офіційній сторінці голови Волинської ОДА Олександра Савченка, інцидент трапився на останніх вихідних.

Савченко пообіцяв особисто відшкодувати витрати на бензин і авто, «яким вихідними забирали Героя з району».

«Своєю чергою, голова облдержадміністрації Олександр Савченко раніше підтримав ідею створення груп швидкого реагування, покликаних рятувати АТОвців в тилу. Відповідні зміни до обласної програми підтримки учасників АТО внесено та передано обласній раді. Вони будуть розглянуті на найближчій сесії», - йдетсья у дописі.

1

 

Останнім часом на Волині це вже друга спроба суіциду серед колишніх військових.

16 серпня у Луцьку хлопець намагався вчинити самопідпал через те, що Луцька міська рада передумала будувати реабілітаційний центр для військових у цьому році.

 

 

Коментарі
28 Серпня 2018, 02:01
Хлопці, тримайтеся. Життя дане Богом, цінуйте цей дар. Дякуємо вам за мужність і відданість рідній землі. Подумки обіймаю кожного захисника і з вдячністю тисну руки. Та майте мужність винести всі незгоди повсякденного життя.Памятайте, що є чимало близьких, знайомих і, як я, незнайомих людей, яким ви дорогі, які вами пишаються, які готові підтримати вас, допомогти у той чи інший спосіб. Тільки живіть, обовязково живіть і будьте щасливі наперекір усьому.
28 Серпня 2018, 23:24
Дякую за гарні слова.. Но повірте мені в нас є атовець нікому він не треба тільки рідним. Хлопці пройшли пекло на землі.
01 Вересня 2018, 14:05
Хто такий, звідки, з якого села??
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024