Раків Ліс: маленький хлопчик мало не загинув від удушення

06 Червня 2016, 10:43
4779 Джерело: news.mspravka.info

До районної лікарні у стані коми привезли дитину, яка через необачну гру мало не задушилася в авто.  

У суботу, 4 червня, о 14:25 до Камінь-Каширського райвідділу поліції надійшло повідомлення з приймального відділення райлікарні, що до реанімаційного відділення в стані коми привезли хлопчика віком 4-х років.

Як розповів перший заступник начальника Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Мирослав Курбанов, 4-х річний хлопчик із  села Раків-Ліс Максим бавився на подвір’ї, де поруч стояв автомобіль.

Дитина, побачивши напіввідчинені вікна, вирішила залізти всередину автівки, аби там погратися. Однак, потрапити хлопчині туди так і не вдалося. Дитина зависла на склі, внаслідок чого отримала асфіксію. Батьки, які у той час були заклопотані домашніми справами, побачивши неладне, відразу доставили малечу до райлікарні.  Дитина перебувала у комі.

Зі слів лікаря Петра Ярмолюка, медики оперативно провели реанімацію, серце хлопчика, на щастя, запрацювало.

Однак, як розповів лікар, попередньо робити висновки щодо покращення здоров’я дитини рано, адже з моменту поступлення і  по цей час хлопчик знаходиться у досить тяжкому стані і давати будь-які прогнози рано.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром