У Камінь-Каширському районі звершуються Молебні перед початком навчального року

01 Вересня 2018, 12:00
У Камінь-Каширському районі звершуються Молебні перед початком навчального року 4068
У Камінь-Каширському районі звершуються Молебні перед початком навчального року

Традиційно, з настанням осені в православних храмах звершуються особливі Молебні перед початком навчання після літніх канікул.

Зокрема, 26 серпня в багатьох храмах Камінь-Каширського благочиння учні, студенти, вчителі та викладачі просили Божого благословення для тих, хто навчає та вчиться.

Повідомляють на сайті Камінь-Каширського благочиння.

Прот. Анатолій Деречей, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці села Видерта, теж молився з присутніми в храмі молодими парафіянами, просячи для них Божого Благословення та Допомоги у навчанні.

Молебні перед навчальним роком було відслужено і у Свято-Покровському храмі села Ворокомле, храмі Усікновіння глави Іоанна Предтечі села Гута-Камінська. Як і в минулі роки – у Свято-Іовському храмі села Оленине.

«Під час Успенського посту діти приступили до святих Таїнств Сповіді і Причастя, а в день спільної молитви всі були присутні на молебні. У щирій спільній молитві батьки та діти просили Господа благословення для успішного навчання учнів і студентів, благали довгоочікуваного миру та спокою для нашої Батьківщини України», – пишуть на сайті Камінь-Каширського благочиння.

Після молебню настоятель Свято-Іовського храму священик Олександр Кулюк окропив дітей свяченою водою і благословив їх на навчання та добрі справи.





 

Коментарі
01 Вересня 2018, 17:49
То що ж вони там просять у бога передусім. Напевно у першу чергу книжку, олівець, ручку чи сумку (ранець) чи можливо світлої голови протягом року?
02 Вересня 2018, 13:12
Я думаю, що вони просять все що їм треба. І дуже надіюсь, що ще просять глибокого розуму та мудрост, щоб коли виростуть не писати такі дурні коменти як пан Камінь.
02 Вересня 2018, 23:13
Пана Каменя вже й кобіти клють, дожився. Лікбез церква для дітей виховний захід.
03 Вересня 2018, 12:59
"ще просять глибокого розуму та мудрост,": саме про це й надіюся, а ще здоров"я своїм батькам через те, що без батька, матері їм не вижити у цьому складному, тяжкому світі. Як я, інші у такому віці глибокого розуму та мудрості не треба через те, що вже є то є, а для Них глибока мудрість та розум передусім ой як треба через те що від Них залежить доля тих які ще не народженні, як наставлять батьки таким і повиростають. В деякій мірі я молодим завидую коли вони живуть у сьогоднішньому світі через те, що незалежно від того що цей світ складний він зі своєм характером новий, більш цікавіший, необжитий. Про те Ми прожили також не гірше життя, а подекуди й більш цікавіше ніж сьогоднішня молодь. Тільки я незнаю у яких місцях вони обживатимуться якщо у поляка або у німця чи ще в якого небуть чеха то я їм не завидую оскільки попри того, що матимуть для життя все необхідне, для них воно буде програнним.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром