Кухарі місцевих шкільних їдалень пройшли курси підвищення кваліфікації

02 Вересня 2018, 09:00
Кухарі місцевих шкільних їдалень пройшли курси підвищення кваліфікації 3052
Кухарі місцевих шкільних їдалень пройшли курси підвищення кваліфікації

Група кухарів, які з початком навчального року будуть працювати в шкільних їдальнях, пройшли курси підвищення кваліфікації за напрямком «Сучасна теорія та практика харчування дітей в закладах освіти».

Повідомляє Камінь-Каширська районна філія Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Навчання відбувалося у Камінь-Каширському ВПУ і проводив його Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
Заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Валентина Козік відвідала ДПТНЗ «Камінь-Каширське вище професійне училище».

В цьому приміщенні слухачі навчалися новітнім технологіям в організації виробництва та обслуговування в закладах загальної середньої освіти, отримали додаткові знання щодо професійної етики і психології, товарознавства, сучасного устаткування, основ охорони праці, обліку та калькуляції. Валентина Козік поспілкувалася з викладачами та слухачами. Безробітні успішно виконували навчальну програму та були задоволені умовами навчання. Адже отримані знання вони якнайширше використають при харчуванні дітей у начальних закладах району.

«Навчання - запорука успішного працевлаштування. Пройти професійну підготовку або перепідготовку, підвищити свою кваліфікацію з перспективою подальшого працевлаштування має право кожна безробітна особа, яка звертається до служби зайнятості в пошуках роботи», - пише Камінь-Каширський центр зайнятості у Facebook.



 

Коментарі
02 Вересня 2018, 15:17
"Безробітні успішно виконували навчальну програму та були задоволені умовами навчання": то все-таки безробітні чи матимуть змогу у шкільних їдальнях підвищувати свої навики, працюючи у тих місцях за своїм фахом? Якщо так то це скоріше всього називається підвищенням кваліфікації.
07 Вересня 2018, 01:00
Скільки будуть замилювати очі. Хтось там якісь курси пройшов???? Кумедно. Країна дурнів. <br/>Папір витримає.
07 Вересня 2018, 01:30
А ти там був, що знаєш, умнік?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром