Брониця: в ДТП постраждала 21-річна мотоциклістка

10 Червня 2016, 11:33
Ілюстрація до публікації 7035 Джерело: goloskarpat.info
Ілюстрація до публікації

В селі Брониця Камінь-Каширського району автомобіль «Opel Vivaro» зіткнувся з мотоциклом «Вайпер-200». 21-річну мотоциклістку госпіталізували.

За фактом ДТП, яке сталося у вівторок, 7 червня, близько 22 години, слідчі розпочали кримінальне провадження, повідомили у Сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

За словами старшого інспектора Камінь-Каширського відділу поліції Миколи Савчука, при виїзді на місце події встановили, що 7 червня, біля 21год. 40 хв. 24-річний мешканець села Брониця, керуючи автомобілем «Opel Vivaro», ймовірно, не дотримавшись інтервалу й не надавши переваги в русі, допустив зіткнення з мотоциклом «Вайпер-200». За його кермом перебувала 21-річна жителька села Воєгоща. Як з’ясувалось, мотоцикл був без номерного знаку та незареєстрований в установленому порядку

Внаслідок ДТП постраждала мотоциклістка. Її госпіталізували в травматологічне відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні. Медики діагностували в потерпілої закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом правої ключиці зі зміщенням та забійну рану лівого колінного суглобу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. З’ясовуються всі обставини інциденту.

Як бачимо, безпечна їзда може закінчитися не тільки лікарняним ліжком, як дане ДТП, а й набагато гірше навіть і фатальними наслідками. Тому, перш ніж сідати за кермо, варто пам’ятати, що знання правил дорожнього руху та належна швидкість, якої дотримується водій ніколи не завадять.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024