Камінь-каширців запрошують на службу у поліцію

07 Вересня 2018, 17:00
Оголошено про відбір кандидатів на посади до підрозділів ГУНП у Волинській області 3229
Оголошено про відбір кандидатів на посади до підрозділів ГУНП у Волинській області

Оголошено про відбір кандидатів на посади до підрозділів ГУНП у Волинській області

Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області.

Вимоги до кандидатів:

  • громадянство України
  • вік від 18 років
  • вільне володіння українською мовою
  • повна загальна середня освіта
  • знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Пропонують:

  • заробітну плату від 8000 грн (після успішного проходження первинної професійної підготовки)
  • соціальне забезпечення згідно діючого законодавства
  • професійну підготовку за міжнародними стандартами
  • можливість підвищити освітній ступінь вищої освіти у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейськихперспективу кар’єрного росту.

Перелік вакантних посад на які оголошено конкурс:

1. поліцейський з логістики, обліку та зберігання речових доказів і озброєння Локачинського відділення поліція Горохівського відділу поліції, Старовижівського відділення поліції Ратнівського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

2. помічник чергового секторуреагування патрульної поліції Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області, Нововолинського відділення поліції Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області,Ратнівського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

3.поліцейського сектору реагування патрульної поліціїСтаровижівського відділення поліції Ратнівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області, Любешівського відділення поліції Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області, Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області, Нововолинського відділення поліції Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області,Маневицького відділу поліції ГУНП у Волинській області, Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області, Ратнівського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

4. поліцейського відділення конвойної служби ізолятора тимчасового тримання №4 (м. Володимир-Волинський) ГУНП у Волинській області.

5. поліцейського ізолятору тимчасового тримання №1 (м. Луцьк) ГУНП у Волинській області.

6.поліцейського-водія відділення конвойної службиізолятора тимчасового тримання № 1 (м. Луцьк) ГУНП у Волинській області, ізолятора тимчасового тримання № 2 (м. Ковель) ГУНП у Волинській області.

7.помічник чергового ізолятора тимчасового тримання № 4 (м. Володимир-Волинський).

Прийом оnline-анкети та документів, що подаються для участі в конкурсі, проводиться у період з 30 серпня по 13 вересня 2018 року, за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 11 (з 9.00 до 17.00, щодня окрім вихідних та святкових днів). 

Довідкову інформацію можна отримати за телефонами сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських:

(050) 490 45 08;

(050) 490 45 09;

та електронною адресою [email protected]

Адреса розташування сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області:

місто Луцьк, вулиця Винниченка, 11, кабінет № 1.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024