«За незаконне зберігання зброї загрожує до семи років позбавлення волі», – поліція Каменя-Каширського

12 Вересня 2018, 11:00
На території Камінь-Каширського району з 1 вересня по 1 жовтня проводять практичний етап оперативно-профілактичної операції “Зброя та вибухівка” 1659
На території Камінь-Каширського району з 1 вересня по 1 жовтня проводять практичний етап оперативно-профілактичної операції “Зброя та вибухівка”

На території Камінь-Каширського району з 1 вересня по 1 жовтня проводять практичний етап оперативно-профілактичної операції “Зброя та вибухівка”.

Про це повідомляє Камінь-Каширський відділ поліції у Facebook.
Мета операції – стабілізувати ситуацію щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки на території Камінь-Каширського району. Основне завдання –виявити та вилучити з незаконного обігу вогнепальну зброю, бойові припаси, вибухові речовини та пристрої. Також важливою роботою є розкриття злочинів, скоєних з використанням цих предметів, та припинення діяльності організованих груп та злочинних організацій.


«За незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки законом передбачена кримінальна відповідальність за ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами). Тим, хто незаконно зберігає зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років», – нагадують у поліції.

Також вони звертають увагу на те, що під час цієї операції громадяни, які незаконно зберігають зброю та боєприпаси, аби уникнути відповідальності, можуть добровільно здати її до підрозділів поліції за місцем проживання.

 

Читайте також:

У серпні Волинська поліція знайшла 38 осіб,які перебували у розшуку

Поліція Волині просить не поширювати фейк про викрадення дітей

Камінь-каширців запрошують на службу у поліцію

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024