ЦВК зареєструвала кандидата від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність»

14 Червня 2016, 15:42
1299 Джерело: bykvu.com

Центральна виборча комісія зареєструвала  кандидатом у народні депутати у виборчому окрузі № 23 Юрія Кулачека (політична партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність»).

Про це повідомили журналістам видання «Точка опори» у вівторок, 14 червня.

Кулачек Юрій Миколайович, народився 18 квітня 1961 року в місті Ківерці Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ «Енергетична група», безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Відповідно до п. 1 ст. 53 закону України «Про вибори народних депутатів України» висування кандидатів, формування та затвердження виборчого списку кандидатів у депутати від партії у загальнодержавному окрузі та висування кандидатів у депутати від партії в одномандатних округах здійснюється партією на з'їзді (зборах, конференції) у порядку, встановленому статутом партії.

Таким чином, станом на 14 червня у 23-му виборчому окрузі уже зареєстровано 9 кандидатів у народні депутати України: Іван Вовк (самовисування), Ірина Констанкевич (Всеукраїнське об’єднання патріотів «УКРОП»), Федір Веніславський (самовисування), Олександр Пирожик (Всеукраїнське об’єднання «Свобода»), Сергій Була (Радикальна партія Олега Ляшка), Володимир Демчук (політична парті «Україна славетна»), Людмила Кирда (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»), Олександр Кононович (самовисування) та Юрій Кулачек (Блок Петра Порошенка «Солідарність»).

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024