Дубровиця: загинув півторамісячний малюк

15 Червня 2016, 09:07
Фото ілюстративне 6420 Джерело: ili.od.ua
Фото ілюстративне

Страшна трагедія спіткала сім’ю з села Дубровиця Камінь-Каширського району: півторамісячний малюк Данилко помер внаслідок аспірації вмістом травника.

У четвер, 9 червня, до Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області надійшло телефонне повідомлення від чергової медсестри швидкої допомоги Камінь-Каширської  ЦРЛ про те, що в селі Дубровиця помер півторамісячний малюк.

Як розповіла  інспектор Камінь-Каширського відділу поліції Валентина Коширець, за день до смерті батьки возили малюка на плановий профілактичний медичний огляд, під час якого лікарі встановили, що дитина здорова.

Після цього, ввечері, сім’я лягла відпочивати. Близько 4 години ранку, батьки прокинулись та підійшли до ліжечка, де спало немовля, проте малюк уже не дихав.

Згідно висновку судово-медичної експертизи смерть хлопчика настала внаслідок механічної асфіксії аспірації (проникнення сторонніх речовин у дихальні шляхи під час вдиху) вмістом травника.

За цим фактом Камінь-Каширським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального Кодексу України.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024