15 вересня: події, дати, іменини

15 Вересня 2018, 08:00
2525

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні субота, 15 вересня.

Іменини святкують: Антон, Іван, Леонід, Федір, Пилип, Юліан.

Сьогодні День фармацевтичного працівника України.

Професійне свято фармацевтів було засноване президентом України 7 вересня 1999 року.

На сьогоднішній день у фармацевтичній галузі України працюють понад 350 тисяч осіб. Всі вони відзначають це свято з розумінням того, що їх робота є вкрай важливою для людей. Адже саме завдяки фармацевтам країна забезпечена усіма необхідними лікарськими препаратами. Більше того, Україна є експортером ліків, працюючи в цьому напрямку з 25 країнами світу. 

А також сьогодні Міжнародний день демократії. Зараз її відносять до основних і універсальних суспільних загальнолюдських цінностей. Вона є фундаментом для побудови принципів всіх провідних держав, співтовариств, союзів і федерацій, а також лежить в основі Організації Об’єднаних Націй. Механізми демократії засновані на вільному волевиявленні народу, неухильному дотриманні прав і свобод людини, а також тісно пов’язані із забезпеченням правопорядку, стабільності та цілісності її інститутів і її моделі.

Цитата дня: «Незалежно від того, скільки помилок ви робите і наскільки повільний Ваш прогрес, ви як і раніше попереду тих людей, хто ще не намагався нічого зробити».

 

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024