На позачерговій сесії міськради обговорять будівництво мосту та ремонт вулиць

16 Червня 2016, 09:05
1441 Джерело: kamin.gov.ua

У четвер, 16 червня, о 14: 00 відбудеться позачергова сесія Камінь-Каширської міської ради.

На порядку денному 8 основних пунктів, повідомляють на сайті міськради.

В першу чергу планують внести зміни до міського бюджету на 2016 рік Камінь-Каширської міської ради та до Програми соціально-економічного розвитку Камінь-Каширської міської ради на 2016 рік.

Крім того, розглянуть звернення кооперативу забудовників «Навози», кооперативу «Цир» щодо виділення коштів на проведення мереж енергопостачання мікрорайонів «Навози», «Цир», а також звернення щодо будівництва пішохідного моста через річку Цир та звернення мешканців вулиці Поліська щодо ремонту цієї вулиці і жителів мікрорайону Порічани щодо будівництва дороги на вулиці Порічанська.

Також розглянуть проект рішення про взяття на баланс міської ради пам’ятника загиблим воїнам-афганцям, депутатський запит щодо проведення ремонту відрізку дороги, протяжністю 250-300 метрів на вулиці Сп.Гнатюка, що пролягає до стадіону.

Наостанок депутати розглянуть земельні питання.

Коментарі
17 Червня 2016, 12:47
Відносно моста. Заявникам було відмовлено тільки через те, що раніше Їми була дана обіцянка Міській раді співфінансування даного об"єкту. Поскільки даної обіцянки вони не дотрималися Міська рада у свою чергу також відмовилися. Отже у Міській раді приймаючи важливі рішення керуються не доцільністю, не економічною вигодою, а передусім власне відношенням до тої чи іншої особи чи групи громадян з точки зору чесний і ще чесніший??
17 Червня 2016, 17:00
ПРи тому коли Міська рада береться до співфінансування разом з громадянами міста то у принципі не існує яких-небуть критеріїв для початку та закінчення даних робіт, будь-то дорога чи інший проект який так чи інакше важливий для громадян міста. Отже поки на цей час достатньо заявити першим особам міста що Ми/Я назбирав енну кількість коштів для такого-то проекту і Міська рада може виділити кошти для початку або й закінчення робіт. У цих випадках спонсорські кошти очевидно ніким і нічим не обліковуються. Коли проект здається на баланс то часто густо певна кількість коштів втрачається для громади оскільки як виявляється навіть касових ордерів ніхто не зберігав. Очевидно що така справа не може бути йти на самотік. Якщо яка частина громади заявляє про своє бажає співфінансувати який небуть проект має бути якийсь порядок акумулювання таких коштів і найкращий варіант або у касу/спецрахунки Міської ради або спецрахунки ВУЖКГ. Інакше "говорильня" про те, що Ми назбирали є однозначно фікцією і обманом громадян міста.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром