Педагоги Камінь-Каширщини у лідерах

18 Вересня 2018, 10:00
Змагання на озері Глухівське 3091 Джерело: Старовижівська РДА
Змагання на озері Глухівське

Впродовж трьох днів – з 14 по 16 вересня на березі озера Глухівське відбувались обласні туристичні змагання серед працівників освіти Волині. У них взяли участь 28 команд освітян з різних районів та міст області. Пишуть на сайті Старовижівської РДА.

Серед них – 5 команд управлінь та відділів освіти, 20 команд вчителів та 3 команди педагогів закладів вищої та професійної освіти. Також у змаганнях брали участь та демонстрували свої вміння освітяни з Луганщини – місто Попасна.

Впродовж трьох днів збірні команди освітян з великим азартом змагались на дистанціях туристської «Смуги перешкод». Це комбінована естафета з водного та велосипедного туризму, спортивного орієнтування за окремими програмами. Проводилася серед працівників управлінь та відділів освіти, навчальних закладів обласного підпорядкування, вищих навчальних закладів та педагогічних працівників закладів освіти. Також освітяни демонстрували свої вміння та навички у наданні долікарської допомоги.

В результаті напруженої боротьби серед команд з числа педагогічних працівників навчальних закладів перемогу здобула команда освітян м.Луцька. Педагоги Старовижівського району посіли друге загальнокомандне місце. А замкнули трійку лідерів у цій категорії педагоги Камінь-Каширського району.

Серед команд з числа працівників управлінь та відділів освіти лідерами стали управлінці із Ратнівського району, друге місце посіли управлінці з відділу освіти м. Ковель і третьою стала команда освітян-управлінців м. Володимир-Волинський.



Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, обласної організації профспілки працівників освіти і науки, дипломами обласного центру туризму, спорту та екскурсій, кубками та медалями.

Хоча переможці визначились, проте переможених не було, адже кожен мав змогу проявити себе і утвердитись як особистість, отримав неоціненний практичний туристський досвід, величезний заряд бадьорості та енергії на новий навчальний рік.


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024