ЦВК відмовила у реєстрації кандидату від «Самопомочі»

17 Червня 2016, 18:32
1631

Кандидату у народні депутати України у 23-му виборчому окрузі Михайлові Імберовському («Об’єднання «Самопоміч») відмовили у реєстрації.

Відповідне рішення прийняла Центральна Виборча Комісія під час чергового засідання у п’ятницю, 17 червня, повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Причиною відмови кандидатові у реєстрації стало недотримання вимог Конституції України та норми Закону України «Про вибори народних депутатів України» щодо проживання в Україні протягом останніх п’яти років на день проведення проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року в одномандатному виборчому окрузі № 23.

Відповідно до ч. 1 ст. 60 Закону України «Про вибори народних депутатів України»Центральна виборча комісія відмовляє в реєстрації кандидата (кандидатів) у депутати в разівиявлення обставин, які позбавляють особу, висунуту кандидатом у депутати, права бути обраною депутатом відповідно до статті 9 цього Закону. У ст. 9 Закону зазначається, що депутатом може бути обраний громадянин України, який на день виборів досяг двадцяти одного року, має право голосу і проживає в Україні протягом останніх п'яти років.

Коментарі
18 Червня 2016, 00:21
Теж саме було і з Кличком. Тільки цей пан напевно не матиме часу.
18 Червня 2016, 10:58
Від Самопомочі вчора зареєстрували Любов Балицьку , сестру дружини Пташника . Тіпа самовисуванка...
18 Червня 2016, 12:11
Усі Вони йдуть для того щоб розпіаритися на наступні вибори. Інші просто так, щоб нагадати що Ми ще живі, живіші будем. Зараз брендом від партії не виграєш вибори. Дивує інше на вибори ідуть громадяни які взагалі не мають команди в регіоні і взагалі не проводять будь-якої політичної і надто громадської діяльності. Але декому муляє, що наприклад інші які бажають стати депутатом проводять громадські акції і не тільки як тут говорять - розсівають грошима. Але насправді це така вже практика як не засієш то й не поїдеш принаймі тут в округ№23. Про те наприклад "Укроп" діє за правилами які написані вже давно і тут нікуди не дінешся. До тих пір буде таке становище коли у Нас буде сто одна партія і кожна буде пропонувати свої програми які нічим від інших не відрізняються хіба що кандидатами. Відносно сестри дружини Пташника які проживають в Києві то це як зазвичай практика, людей котрі "понюхали" політичного життя але ні де дітися то їдуть до дому, до своєї хати в надії на кілька голосів щоб показати потім вищому керівництву своїх політичних проектів свій рейтинг для свого наступного життя у Ньому.
18 Червня 2016, 13:02
Сестра дружини Пташника - Балицька Любов Антонівна, народилася 7 серпня 1984 року в місті Камінь-Каширський Волинської області, громадянка України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, начальник Камінь-Каширського районного відділу державної виконавчої служби, Головне територіальне управління юстиції у Волинській області, безпартійна, проживає в місті Камінь-Каширський Волинської області, судимість відсутня, самовисування.
19 Червня 2016, 02:22
Чоловік Балицької з Києва, але живуть вони все своє подружнє життя в К-Каширському. Не зраджує Балицька своїй землі
19 Червня 2016, 02:27
Люби батько дуже довго хворів раком, тому вони і залишилися. Вони даже не побудувалися-всі гроші їли сімейні проблеми. Тому вона така сильна духом.На два роки швидше закінчила вуз, дуже розумна.
19 Червня 2016, 11:12
Якщо і родина Пташника, то це тільки додоє їй політичної харизми, адже у цих людей є проукраїнське і проєвропейське бачення майбутнього поліського краю!
19 Червня 2016, 13:36
Тільки цікаво хто її у неповних 25 призначив на відповідальні посади тут в К-Каширську адже в К-Каширську не призначають без потужних протеже, тому говорити про те, що розумнаі т.д. зарано робити висновок. Як би не було у Них в Києві своїх людей до корита ніхто й на вистріл не допустив.
19 Червня 2016, 13:49
Шановні, крім того якщо відмовляють комусь від "Самопомочі" у ЦВК це робиться не просто так оскільки очевидно, що пройшовши через з"їзд !!!!!! партії, там же не дурні сидять оскільки що найменше з"Їзд партії висуває кандидата, раптово відмовляють у ЦВК, а отже люди які забанили Імберовського у ЦВК мають якийсь очевидний вплив хоча б на одного-два членів ЦВК. Аж тут випливає така собі Балицька з готовими документами вже на другий-третій день після пана Імберовського і найголовніше з притиском на бренд від "Самопоміч" оскільки тут читаємо, що вона і там і там. Тому говорити, що дана пані одна тільки невинність і тільки мозолі є її праця, передчасно.
20 Червня 2016, 11:01
&quot;Заміна&quot; харизматичного Імберовського на &quot;нікаку&quot; балицьку - повний провал для Самопомочі .Плюс сміттєвий скандал у Львові, де мером є САМ голова цієї партії! <br/>А щодо тупорилої агітбригади , яка тут веде &quot;агітацію&quot; за Балицьку - то взагалі цирк!
20 Червня 2016, 18:00
Заміна на Балицьку- не провал, а повна перемога. Вона своя в районі, а Імберовський чужий, родом зі Львова. Мені політика в районі починає подобатися. Справжні перегони
20 Червня 2016, 18:03
В одній сім ї два політика і досить сильних-це вже привід задуматися. Батьки їм дали гарне вихованння і любов до України. Молодці, що будують Україну, а не ховаються по кустах. Незалежно від результату в них відчувається боротьба за краще життя і саме вони показують, що місцеві теж не дуракі і можуть представляти район.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром