У райдержадміністрації навчали бухгалтерів

21 Вересня 2018, 12:00
В апаратній залі Камінь-Каширської РДА 20 вересня провели тренінг за програмою «Програмно-цільовий метод бюджетування на місцевому рівні» 1936
В апаратній залі Камінь-Каширської РДА 20 вересня провели тренінг за програмою «Програмно-цільовий метод бюджетування на місцевому рівні»

В апаратній залі Камінь-Каширської РДА 20 вересня провели тренінг за програмою «Програмно-цільовий метод бюджетування на місцевому рівні». Повідомляє Камінь-Каширська РДА.

Захід організувало управління фінансів райдержадміністрації. Спікери – працівники зазначеного структурного підрозділу.

 

Тренінг влаштували для бухгалтерів міської та сільських рад. Учасники обговорювали особливості цієї діяльністі. Зокрема розмовляли про правові підстави запровадження програмно-цільового методу на рівні місцевих бюджетів, а також розглядали питання:

  • бюджетний запит – основа складання проекту місцевого бюджету;
  • бюджетна рограма та показники виконання бюджетної програми, формування кодів програмної класифікації видатків;
  • паспорт бюджетної програми та звіт про його виконання.



 

Коментарі
21 Вересня 2018, 15:33
Очманіти можна. Зрощені в умовах совково-кучмо-ющенко-януківського бюджетоутворення, відкатів, приписок, системного порушення навіть того дебільного бюджетного законодавства, в умовах свавілля начальничків – від районного голови без голови до сільської голівки, прочитавши останні брошурки, створені такими самими взялись вчити тих, хто є трохи за них кращими, бо до навчання взагалі нічого не знали, ані поганого, ані корисного. Ото маємо підстави констатувати, що область від комсомольця перейшла мєнту.
21 Вересня 2018, 18:22
"розмовляли про правові підстави запровадження програмно-цільового методу": важливо але чи усіх сільських радах є ком"ютери і чи надовго така їхня конфігурація. Щось подібне навчають в умовах розвитку ОТГ, отже навчаючи-навчають але розвитку в ОТГ немає.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024