Стало відомо, коли добудують басейн біля гімназії №2

19 Червня 2016, 16:27
3972

Добудовувати басейн у Камені-Каширському будуть уже найближчим часом. Також цьогоріч місто отримає і натуральне футбольне поле.

Про це йшлося під час нещодавнього візиту голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці в Камінь-Каширський район, пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, що басейн почали будувати разом зі школою понад 20 років тому. Гімназію №2 тоді завершили, а прибудова-довгобуд донині нагадує про плани радянських чиновників, яким так і не судилося збутися.

Кілька років тому адміністрація гімназії прийняла рішення обгородити територію довгобуду парканом, аби запобігти можливому травмуванню учнів, і на цьому роботи припинилися.

Зі слів Ігоря Палиці, основна проблема стосовно басейну полягала в тому, що він знаходився на балансі школи, яка не зможе його утримувати власними силами, як і сама міськрада.

Відтак, знайшли компромісне рішення – об’єкт в районній комунальній власності на балансі відділу освіти.

Голова облради зауважив, що нині готують проектну документацію, і як тільки узгодять вищезгадані моменти, силами Фонду голови облради візьмуться за будівництво басейну та закінчать об’єкт.

Зі слів представників місцевого відділу освіти, документи підготують вже за місяць, після чого можна буде приступати до роботи.

Також Ігор Палиця пообіцяв, що цьогоріч у Камені-Каширському з’явиться натуральне футбольне поле. Облаштують його на території комплексу «Колос», поблизу спортмайданчика. 

Коментарі
19 Червня 2016, 21:32
У принципі цей басейн також не має якоїсь мабутньої історії у складі районного відділу освіти оскільки його приналежність та функціональна направленість не йде в обсяг статутних зобов"язань самого райвідділу освіти. По завершенню його ремонту його потрібно відчужити на користь районної поліклініки з гляду функціональної направленості майбутнього басейну оскільки такий басейн має стати реабілітуючим закладом/комплексом не тільки для дітей але має бути й для дорослих. Тим більше воду так чи інакше швидше всього будуть брати зі скважени що пробита біля райполіклініки і яка знаходиться на її балансі це буде набагато дешевше ніж ЇЇ брати з Комунгоспу це як 100% тому що води у тій частини міста малувато, тиск малий і крім того вода має бути з підігрівом і розв"язати цей комплекс з підігрівом може тільки котельня з резервуарами які вже стоять недалеко того місця. Ось правда за підгрів також доведеться трохи платити або й немалі суми, або й зовсім наполовину якщо буде проведений комплекс з обраткою з райполіклініки. Тому басейн є затратним проектом і райвідділу освіти/районній раді він не тільки не по карману але й функціонально не співвідноситься з мабутнім його використанням.
20 Червня 2016, 11:11
Треба бути ну дуже наївними людьми, аби вірити Палиці ще й про відновлення роботи басейну. Сьогодні мова йде про виживання, а не про транжирення коштів для такої розкоші, як утримання взимку теплого басейну для навчання дітей плаван у районі перенасиченому водними плесами озер і річок. Це розводилово притаманне ділкам, котрим вірять тільки у глухих поліських районах, які ще вчора могли голосувати за комуністів і їх світле майбутнє з манною небесною з приватного Фонду. Дай Боже, аби у роддомі та хірургії було взимку +18С' щоб не мерзли породілля і не дубіли руки хірургам...
20 Червня 2016, 12:53
Схоже Ви втратили й надію на позитив. Але повірте якщо Вам чи для Мене цей час уже нічого не змінить, іншим за плечима у котрих ще багато часу і які сповнені надій цей час подарує ще багато позитивного. Всяке може бути. Може бути таке що взагалі півлікарні підуть з торбами до дому, залишиться один-два лікар але надія ніколи не має покидати нас через те, що ми бачили інші часи, бачили приклад минулих поколінь.
20 Червня 2016, 13:18
Справжні лікарі підуть з торбою тільки тоді, коли 75% людей взагалі не матимуть сил ходити, адже з голоду лікарі помирають останніми. А сьогодні мова йде про неприкритий обман і підкуп обіцянками виборців, аби лишень проголосвали за Констанкевич. Завтра знайдеться сто причин для відмови будівництва басейну, оскільки такі витрати непосильні навіть олігархічному Фонду. Навіть, аби взавтра справді передали готовий басейн школі, утримувати його(вода, підігрів, санітарія тощо) непосильні бюджету, а батьки за це не платитимуть. Надіятись на краще треба, але й втрачати глузд, коли тобі обіцяють золоті гори і молочні ріки від професора філолога - наївно і, щонайменше, недалекоглядно, навіть, якщо ти проплачений Кропець!
20 Червня 2016, 15:25
Раніше й про стадіон в К-Кашиську нічого не говорили але напередодні виборів його і не тільки в К-Каширську відкривають навіть не підозрюючи багатьмами виборцями що його там будують. Сьогодні крім того цей стадіон на поліуретановій основі навіть ніхто не бажає взяти на баланс, очевидячки тому що як тут говорять "витрати непосильні" але швидше всього, що манна небесна яка впала тут до ніг не може зійти в голову деяким відомим політикам оскільки Їх це не стосувалося. Тому якщо басейн буде побудований, адже чомусь його планували ще 10-15 років тому назад, у принципі він не має бути на балансі у школі так як і на балансі відділу освіти тому, що це дійсно непосильні витрати. Але на майбутнє медицина має бути профілактичною тому у комплексі цей басейн повинен бути на балансі районної поліклініки.
20 Червня 2016, 18:08
Шановний укропчику доморщений, про який басейн на балансі поліклініки чи лікарні можна вести мову? За чий рахунок буде та "профілактика" з купанням у басейні, ти хоч думаєш що мелеш? Це буде за рахунок обманутих виборців, котрі поведуться на чергові обіцянки брехунів з Фонду. Де вони були місяць-два тому? Як малі діти, чесне слово...
20 Червня 2016, 22:39
Вибирайте своїх чесних кандидатів, подібних за статками до Вас і голосуйте. А хто крав, той і буде далі красти. Басейни, стадіони-це не нагальніші питання. Нагальні питання нехай вирішують депутати державними коштами чи розуму не вистачить
21 Червня 2016, 00:36
"Басейни, стадіони-це не нагальніші питання": сто відсотків згідний з читачем, що басейни, стадіони не нагальніші питання але якщо до прикладу можна було купити сьогодні Маневицьку політичну конструкцію яка засівалася протягом 20 років підряд то справа так не йшлася так як сьогодні і Цим людям не потрібні були Наші голоси які так чи інакше дробилися протягом тих же 20 років не на Нашу користь. Ось чому у принципі "Укроп" застосовує ту тактику яка була до сьогодні успішною у тому числі і в Нашому районі. Але для Нас й так потрібний виграш оскільки якщо у Нас буде виграшний процент на їхню користь на Нас будуть дивитися зовсім іншими очима. І крім того сто відсотків, що вже на наступних виборах після 17 року місце 23 округу скоріше всього замінять на К-Каширський через те, що округи будуть підтасовуватися під майбутній "Повітовий" устрій.
21 Червня 2016, 11:51
З такими думками після 17 року ти будеш і Рассєї а Палиця за кордоном.
21 Червня 2016, 18:23
Позатим можна сказати, що басейну не буде до того часу коли батьківським комітетом заправляє такий собі пан Марчук який вже проявляв ініціативу добудовувати його за кошти фонду.
22 Червня 2016, 03:19
Камінь як завжди язиком, мов мітлою мете. Пройшовся б по "шикарних" туалетах відділень камінської лікарні взимку, посидів би там на унітазі, може й би думку про басейн змінив, а ще б поцікавися, чому в лікарні такі запахи і чи може там хворий хоча б раз за 14 днів помитися.
25 Червня 2018, 01:48
То що там з басейном? Минуло два роки!
13 Серпня 2018, 16:21
Шо там, вже хтось скупався в "добудованому" басейні?)
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром