Полиці: день села святкували у спортивному дусі

23 Вересня 2018, 13:00
Перетягування канату 8216
Перетягування канату

На храмове свято у селі Полиці Камінь-Каширського району організували спортивні змагання для різних вікових груп. Захід відбувся за підтримки міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та Полицівської сільської ради.

Змагання покликані виховувати силу духу, міць та спортивний ентузіазм молоді, вчать згуртовуватися та розвивають вміння працювати в команді. 

Загалом представили дев'ять індивідуальних конкурсів та один командний. Серед них: два дитячих, дві вправи для жінок, чотири для юнаків, а для справжніх богатирів підготували метання довбні та армреслінг. Зокрема, передбачалося змагання сімей, та, на жаль, групи так і не сформувалися.

1

Переможцями в армреслінгу стали: Іван Тороканець, Іван Качан, Олександр Оліферчук (відповідно перше, друге, третє місце).

2
Армреслінг
Армреслінг

Серед жінок найвправнішими в дартс були: Леся Качан, Віра Тороканець, Катерина Павленко.

Найменша вікова категорія показала себе сильними у метанні фрізбі: Роман Варчук, Вадим Мільковський, Ольга Пугач.

У конкурсі «Човниковий біг» перемогу вибороли: Віталій Шеремета, Вадим Галянт, Дмитро Балик.

1

Вправне володіння м'ячем показали: Вадим Галянт, Богдан Приймак, Олександр Павленко.

Найсильнішими у підніманні гирі виявилися: Приймак Руслан та Павленко Олексій, якого прозвали кавалером трьох орденів. Адже хлопчина виборов цілий «комплект» перемог ( перше, друге, третє місце у різних змаганнях).

А ось і трійка богатирів, що перемогла у метання довбні ( 16 кілограм): Олексій Павленко, Олександр Пасічко, Ігор Савчук.

У командних змаганнях по перетягуванні линви було представлено сім команд по чотири учасника: «Іваномишль», «Богатирі», «Зарічка», «Тороканець»,«Олімп», «Пікуль» та екстравагантна «Махорка». Перемогу виборювали за олімпійською системою, а переможцями у фіналі стали: «Іваномишль», «Загірка», «Пікуль»( назвали за прізвищами учасників).

1

Найактивніші учасники отримали грамоти, медалі та грошові винагороди, а за командну роботу – кубок переможця.

«Прекрасне село,щирі люди,лавина позитиву, одне слово - СВЯТО! А ще підтвердження аксіоми - Спорт об'єднує і рухає суспільство до прогресу!», – говорить директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Сергій Панасюк.

Мешканці села були задоволені організацією свята та дякувати місцевому центру за позитив та хороші емоції. А бути інакше і не може, адже сільський голова села Полиці – Балик Василь Іванович, є неодноразовим призером та постійним учасником шашкових турнірів, він завше закликає односельчан до активного способу життя.

«Щиро дякуємо Камінь - Каширському міському центру " Спорт для всіх " та Сергію Панасюку за організацію та проведення спортивних змагань в рамках святкування Дня села Полиці. Сьогодні спорт об'єднав сильних ,мужніх та прекрасних людей. Моє 1 місце - " Дартс", – пише переможниця конкурсу «Дартс» Леся Качан у Facebook.

Леся Качан зі своєю перемогою
Леся Качан зі своєю перемогою

За словами директора центру Сергія Панасюка, подібний захід планують провести 14 жовтня, на престольне свято села Піщане. Але тут він сподівається, що цього разу в Піщаному групи сімей не будуть осторонь і зможуть об'єднатися задля спільної перемоги та закликає мешканців району брати активну участь у різних спортивних змаганнях, адже це додає наснаги, сили та авторитету нашому місту.

«Ми є в кагорті найкращих: Володимир, Нововолинський, Луцьк, Ковель і Камінь-Каширський поряд із ними. Цілих три спортивних змагання обласного рівня проводяться саме у нашому місці: шаховий турнір «Волинь-Північ», козацькі розваги та пляжний волейбол. Цим потрібно пишатися, але не зупинятися на досягнутому!» – переконує Сергій Панасюк.

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024