Камінь-Каширський: діти розгулюють серед уламків скла на висоті аварійного заводу

24 Вересня 2018, 08:10
Відео з камери спостереження 6163
Відео з камери спостереження

У приміщенні колишнього деревообробного заводу, що у місті Камені-Каширському, граються діти: лазять по небезпечних конструкціях та б'ють скло.

Власник сусіднього приміщення Станіслав Тютях стверджує, що це не жарти, адже діти ходять по таких аварійних приміщеннях, тим самим наражають себе на небезпеку.

«Після декількох змін власників (останній власник – іноземець, бізнес якого очевидно не пішов в Україні), приміщення прийшло в занепад. Зараз, наскільки я володію інформацією, воно “описане” за податкові борги. Частина – склад готових виробів – продана з аукціону. А решта дерибаниться місцевими мародерами. Споруда аварійно небезпечна, частина сходових маршів вкрадена, і діти по вікнах лізуть на другий поверх. Стіни також несуть небезпеку, так як частково видерті перемички, які мабуть були з металевих швелерів. Діти приходять сюди в основному на вихідних робити селфі та "виплескувати енергію», – розповів чоловік Першому каналу соціальних новин.

У цьому приміщенні діти б'ють вікна та лазять на небезпечній висоті, до того ж уламки вікон летять вниз, де бігає решта дітей. 

«Я по можливості завертаю дітей та проводжу бесіди, але територія заводу більше трьох гектарів, тому скрізь не доглядиш. Тим більше, що діти приходять в кінці робочого дня, коли нічний сторож ще не прийшов, а робочий день закінчився, або по вихідних», – каже власник сусіднього приміщення.

Станіслав Тютях закинув відео-підтвердження у Facebook із сусідньої відеокамери. В коментарях під постом, що він залишив, користувачі соцмережі рекомендували чоловіку письмово повідомити місцевих батьків про небезпеку перебування їхніх дітей у цьому місці.

«Звук на відео частково передає, що робиться за кадром. Справа навіть не в розбитих вікнах та знищеному майні. Справа в тому, що діти проводять час в аварійно-небезпечному приміщенні колишнього ДОЗУ. Мародери повиривали тут несучі перемички та огороджуючі конструкції, і цегла, шифер, сходи, та залишки скла висять тільки на чесному слові і дуже часто обвалюються . Діти ходять всередині небезпечних приміщень, видираютиься наверх по роздертих сходах, видираються на вікна та парапети верхніх поверхів. І це не жарти. Бережіть себе» – написав Станіслав Тютях.

 





 

Коментарі
24 Вересня 2018, 18:33
Результати Європейської співпраці з Україною, вірніше української співпраці з європейцями. Така подібна співпраця чекає й аграрний сектор якщо влада не одумається.
24 Вересня 2018, 20:54
А яке гарне приміщення зробив іноземець: з душем, умивальником, тепле, комфортне... Це свинство і мародерство, напевне, у крові. Нормальні батьки слідкують за дітьми, розповідають про своє і чуже, про добро і зло. А коли таточки обдирають , хай і безхозне, чуже майно. то годі від дітей чекати порядності. Ось коли станеться (не приведи Господи)лихо, забігають, згадають владу, школу, тіоьки не своє спокійне споглядання явноі небезпеки для дітей.
27 Вересня 2018, 11:33
Пан Камінь зморозив як грішка смітюх.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром