Як американець навчав камінь-каширських дітей англійської мови

24 Вересня 2018, 17:46
4654

На запрошення центру іноземних мов EuroFuture волонтер «Корпусу Миру» Бенні Венгі провів перше англомовне заняття у місті Камені-Каширському.

Безкоштовне навчання проводили для учнів 6-11 класів. Кожен охочий мав змогу долучитися до цікавих конкурсів та дізнатися особливості іноземної мови від його безпосереднього носія.

Довідково: Бенні Венгі – волонтер «Корпусу Миру». Він допомагає ковельським школярам вивчати англійську мову. Уже цілих два роки волонтер перебуває в Україні і сам вчить українську мову. Каже, що за цей період навчився її розуміти. Але, за словами Бенні, його оточують люди з хорошим рівнем англійської, тому трішки лінується говорити українською. Хоча зазначає, що під час поїздок до Києва, він вміло користується нашою мовою. Окрім англійської, Бені тренує футбольну команду у місті та проводить дискусійні клуби для дорослих. Бенні також двічі був вожатим у літньому англомовному таборі у Карпатах EuroFutureCamp, що кожного літа організовується центром мов EuroFuture. Хоча термін волонтерства Бенні закінчується в грудні цього року, він не планує відразу покидати Україну, адже нещодавно волонтер одружився з ковельчанкою. 

На занятті Бенні Венгі зауважив, що камінь-каширські діти надзвичайно активні та повні енергії і позитиву, а також відмітив хороший рівень знання англійської мови. Волонтер настільки здивувався віддачею від дітей та бажанням навчатися і проявив ініціативу ще раз провести подібний захід. Час проведення поки обговорюють. 






 

Читайте також: Вісімдесяті повернулися: як у Камені-Каширському англомовну вечірку відгуляли

 

Коментарі
24 Вересня 2018, 21:47
Здається так правильніше
27 Вересня 2018, 11:18
Хех, у Котихи теж африканець футболіст.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024