У 23-му окрузі на місце у парламенті претендує 19 кандидатів

21 Червня 2016, 19:23
2689 Джерело: www.slovoidilo.ua

Під час чергового засідання 21 червня Центральна Виборча Комісія прийняла рішення про реєстрацію 5 кандидатів у 23-му виборчому окрузі з виборів народних депутатів України. Відповідно, загалом у одномандатному виборчому окрузі № 23 на місце у парламенті претендують 19 кандидатів.

Зокрема, на черговому засіданні ЦВКзареєструвала кандидатами у народні депутати України у виборчому окрузі № 23 Максима Богуна (самовисування), Наталію Германюк (самовисування), Віталія Клопотовського (самовисування), Тетяну Лишневець (Політична партія «Громадський рух «Народний контроль») та Валерія Нікітченка (самовисування), повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Богун Максим Валерійович, народився 6 жовтня 1982 року в місті Нойштрелітц, Німеччина, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Германюк Наталія Арсентіївна, народилася 21 серпня 1981 року в селі Будки Маневицького району Волинської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійна, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Клопотовський Віталій Павлович, народився 22 серпня 1987 року в селі Писарівка Ямпільського району Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, прокурор, військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України, безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

Лишневець Тетяна Петрівна, народилася 14листопада 1984 року в селі Велика Глуша Любешівського району Волинської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, член політичної партії «Громадський рух «Народний контроль», проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, суб’єкт висування –політична партія «Громадський рух «Народний контроль».

Нікітченко Валерій Васильович, народився 4 жовтня 1975 року в місті Полтаві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ТОВ «Нікітченко і партнери», президент, адвокатське об’єднання «Свобода», доцент, Міжрегіональна академія управління персоналом, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Таким чином, станом на 21червня у 23-му виборчому окрузі зареєстровано 19 кандидатів у народні депутати України: Іван Вовк (самовисування), Ірина Констанкевич (Всеукраїнське об’єднання патріотів «УКРОП»), Федір Веніславський (самовисування), Олександр Пирожик (Всеукраїнське об’єднання «Свобода»), Сергій Була (Радикальна партія Олега Ляшка), Володимир Демчук (політична парті «Україна славетна»), Людмила Кирда (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»), Олександр Кононович (самовисування) та Юрій Кулачек (Блок Петра Порошенка «Солідарність»), Любов Балицька (самовисування), Ольга Зирянова (партія «Солідарність жінок України»), Валентина Малькова (самовисування), Олександр Орел (самовисування) та Ігор Рицко (самовисування), Максим Богун (самовисування), Наталія Германюк (самовисування), Віталій Клопотовський (самовисування), Тетяна Лишневець (Політична партія «Громадський рух «Народний контроль») та Валерій Нікітченко (самовисування).

Нагадаємо, що відповідно до п. 1 ст. 53 закону України «Про вибори народних депутатів України» висування кандидатів, формування та затвердження виборчого списку кандидатів у депутати від партії у загальнодержавному окрузі та висування кандидатів у депутати від партії в одномандатних округах здійснюється партією на з'їзді (зборах, конференції) у порядку, встановленому статутом партії.Разом з тим відповідно до ст. 55 закону кандидатом може бути зареєстрована особа, яка балотується у народні депутати шляхом самовисування.

Коментарі
22 Червня 2016, 00:35
Розумію коли свої земляки йдуть. А з інших районів і з Києва чи з Луцька чого сюди лізуть. Треба Закон міняти, щоб тільки свої були.
22 Червня 2016, 00:36
Свої це хто Балицька протеже Пташника чи Семенченка
22 Червня 2016, 00:37
А чому тільки Балицька?? Ще вовк є, мооже ліс привахтизує як депутатом стане, а.
22 Червня 2016, 00:38
Ото вже прекрасний бізнес та політика, як бджіл на мед назліталося "рятувальників" нації. Бо де ж ще знайдеш таку роботу, аби нізащо не відповідати, але до всього діло мати? А істина причина такого конкурсу політичних абітурієнтів одна і та ж - доступ своїх людей до комісій. Кукловоди дають бабло, оскільки на 105% впевнені, що матимуть з того зиск! От би одного чи другого з тих кандидатів запитати- чоловіче, а ти хоч раз у своєму житті до виборів був на Поліссі? Чи знаєш ти хоча б коли жаби квакають - до дощу чи опісля? Впевнений, що більша половина з них правильної відповіді не дала! А от людям голову морочити своїми "вумними" пропозиціями щодо порятунку України совісті у них вистачає...
22 Червня 2016, 00:40
Голосуємо за Балицьку бо біда буде. Щось непонятнеє робиться в цьому крає.
22 Червня 2016, 00:42
А за кого тут голосувати, як не за свого. Звичайно за Балицьку і тільки. Підтримаємо свою то будемо людьми. А якщо будемо обсирати сусуда буде біда
22 Червня 2016, 00:42
Якби Вовк не був регіоналом, тоді мона було ще подумати. А так нехай гуляє, його час закінчився.
22 Червня 2016, 03:01
В Вашому краї з тією демаркації може бути війна, може бути другий Схід. Палиці захищати кордони не треба, він як голова ОДА там не був і Гунчик не буде там. Царь дав приказ. Якщо ще Семенченко піде за Балицькою це єдиний наш порятунок. Добре що взялася така Балицька.
22 Червня 2016, 03:03
Я теж думаю, щоб свої тільки бути, но не регіонал.
22 Червня 2016, 03:08
Свобода Пирожика висунула нормальний чувак.
22 Червня 2016, 03:24
Пане Хрін, щодо жаб уточнення: "Вони на поверхні води, чи вилазять із води на підвищення?"
22 Червня 2016, 04:41
Тільки твій Пирожик до виборів район обминав.А тут появилися всякі чуваки. Я розумію місцеву Балицьку вона своя.А твій Пирожик, що від нас хоче.
22 Червня 2016, 04:43
Нехай переможе хтось із свого округу, тільки не вовк
22 Червня 2016, 13:37
Шановні агітатори. Не шукайте своїх, шукайте нормальних. Тільки серед цих 19-ти таких немає, бо кожний комусь належить. Той, хто прийде в Раду буде тиснути кнопки за вказівкою того когось. Але оскільки цього разу вільних кандидатів вже не буде, то пошукайте найменш приналежних комусь. Звісно, що це не Вовк, не Пирожик - смішний представник смішної партії, не Констанкевич, не Балицька з групи ССС, не Кононович, не ..... Словом, думайте, якщо здатні це робити.
22 Червня 2016, 15:18
Голосування за "свого" вигідне у тому разі якщо вибори проводяться на місцевому рівні приблизно як в Грудківській або Осівецькій сільській раді. У цьому випадку "свій" дійсно тобі допоможе отримати земельну ділянку, допоможе з субсидією якщо ти не вельми грамотний або навіть у кращому випадку напише або допоможе за тебе яку-небуть позовну заяву на зарвавшого ділка в Білому домі або навіть на сусіда який порушив твої права на добросусідство. Ось усі перепетії "свого" кандидата оскільки більше він не може через те, що коли людина голосує за "свого" на цьому весь взаємозв"язок і закінчується оскільки депутат не займатиметься цими справами. Але Ми вперто будемо голосувати за "свого" в надії що він "свій", "знайомий", " знаю", "бачив/ла", "гарний, нормальний, добре робить роботу" і т.д. і т.п. Правда інші ще говорять про те що Ми проти олігархів, багатих, не чесних на руку, майже як злодіїв в законі виставляючи себе як білих та пухнастих доброчесних громадян. Не проти цього у принципі оскільки людина апріорі шукає для себе інших подібних до себе та тих хто йому ворог. Такі справи. Але сьогодні для Нас підійшов такий час коли Ми знаходимося в лодці яка розшатується з боку в бік і завтра може розкидати нас по всіх усюди через те, що Ми не матимо органу який зможе Нас на наступні 20-50-100 років з"єднати/об"днати для того, щоб Ми жили в об"єднаному районі, територіальному органі який Нас поділить в майбутньому хто буде владою, а хто буде в опозиції та який дасть для Нас майбутнію надію на розвиток в складі демократичної України. Інакше якщо МИ не оберемо політичну силу "Укроп" та представника від цієї партії Констанкевич, Ми побачимо развал нашого району від дій Маневицьких мафізіозі незалежно від того хто прийде до влади оскільки чи демократи чи мафія але проте з Маневич для Нас життя закінчиться.
22 Червня 2016, 18:34
Про передвиборчу програму Вашої Балицької &quot;в точку&quot; написав &quot;Таблоїд Волині&quot;))<br/>Як кажуть &quot;видно пана по халявах&quot;, а вас, підпанків(тупих агітаторів) - по постолах))<br/><br/>32-річна начальниця Камінь-Каширської виконавчої служби Любов Балицька, попри те, що є самовисуванкою, у виборчій програмі чітко демонструє свої політичні смаки. Пише, що поважає таких політиків як «В’ячеслав Чорновол, колишній депутат від нашого округу Антон Бутейко, Єгор Соболєв, Семен Семенченко та наш земляк Ігор Гузь». Є й інші натяки, на чиєму боці виборчого спарингу перебуває кандидатка, типу: «благодійництво – це хороша та потрібна справа, а не шляхи входження в політику».<br/> <br/>Структура виборчої програми кандидатки – дещо кострубата. Ліричні вступ та завершення, написані вишуканою мовою та з багатими літературними зворотами, ба навіть із цитатами Ліни Костенко, розбавлені щедрим переліком несистематизованих «питань та задач» (у даному випадку коректніше було б вжити «завдань», адже «задачі» – то переважно питання, які вирішуються методом обчислення; шанувальники творчості Ліни Василівни розуміють, про що я). Загалом, є ще кілька моментів, які дозволяють припустити, що у кандидатки були помічники із написання програми, причому – чоловічої статі. Принаймні, фраза «Я прихильник сильних особистостей в політиці» заставляє про це задуматись, адже будь-якій жінці комфортніше було б сказати: «я – прихильниця».<br/> <br/>Якщо по суті, у програмі багато йдеться про збереження лісів, інших природних ресурсів, погану якісь медичних послуг та низькі пенсії. Із оригінальних пропозицій – скасувати пенсійну реформу і «повернути пенсійний вік жінкам 55 років», проводити люстрацію лише щодо корумпованих чиновників, а не всіх – «під лінійку» і «створення ефективної державної програми та створення реабілітаційних центрів для подолання алкоголізму – чуми, яка набирає обертів з року в рік».
22 Червня 2016, 18:49
Пропоную Вам надалі писати за висловом Івана Франка&quot;коротко, влучно і страшно&quot; : &quot; Голосуйте за УКРОП!&quot;. Все решта, і та нісенітниця на кшалт &quot;наступні 20-5--100 років&quot; нікого не цікавить, бо Ви за своєю вмотивованою(невідомо чим) вузькопартійною логікою від олігархів не бачите державних інтересів України. Переносити поняття &quot;місцевий&quot;, &quot;свій&quot; на рівень Грудків чи Осівців, яскраво свідчить про недалекоглядність і містечковість мислення, адже чужий приїздить на округ тільки перед виборами і то з конкретною метою. А свій хоча б батьків чи могили предків приїде відвідати. Тому вибір лежить між місцевим кандидатом, або кандидатом - державником. Серед державників найбільш гідною кандидатурою є Пирожик, оскільки він отримав довіру більшості обласних депутатів , та і партія при всіх їхніх помилках не боїться сказати правду матку на найвищому рівні , якої так бракує сьогодні!
22 Червня 2016, 21:22
От зараз тобі тролі Балицької &quot;всиплють&quot; за те, що її не хвалиш))
22 Червня 2016, 21:35
Точніше , хвалиш , але не її ))
22 Червня 2016, 21:51
Дякую &quot;Зємєлі&quot; за опис пані Л. Балицької. Бо всі тут пупи рвуть за неї, а я, як особа не інкорпорована в місцевий політикум, ніц не знав. А спогади дитинства, рідні могили з одного боку та цинічне пограбування мене в 2016 році в місті дитинства,-з іншого боку не дають шансу бути байдужим до цієї місцевості.
22 Червня 2016, 22:16
То я, аби не не дістати на горіхи від прихильників Балицької, хутейко спробую реабілітуватися перед ними. Особливо я вдячний Зємєлі, який у 32 річної кандидатки Балицької знайшов ну дуже &quot; великий&quot;, як казав колись старий Кузьмін, недолик - це орфографічна чи то пак гендерна помилка в її передвиборчій Програмі. Найперше, що він таки прочитав, нехай у Таблоїді, цю програму Балицької. Ну і таки врізав кандидатці за такий суто орфографічний чи навіть семантичний прокол - задача/завдання. Стільки б мені гріхів, як кажуть, перед ворітьми резиденції св.Петра з ключами від постійної обителі, як дочекаюся столітнього віку. А, якщо, серйозно, то бути очільницею виконавчої служби району, то я вам скажу треба мати якісь тестікули, інакше там заклюють. Бо майже всі останні керівники райдержадміністрацій після Вовка були без цих ознак, принаймні я не бачив від них жодних вольових рішень чи кроків. Тому, хто ближче і краще знає цю леді, могли б кинути в нет свою думку щодо потенційних можливостей нашої землячки. Можливо справді покладемо надію на жінку - політика. Бо таки правду казала Марія Матіос, що більшість наших мужиків у разі загрози можуть вхопитися хіба свою матню. Ці слова письменниці підтверджує факт менш, як 50% -е виконання мобілізаційного плану в районі у нинішньому році. Відтак, я би проголосував за Балицьку з огляду на її приналежність до найбільш популярної, не дивлячись на сміттєвий скандал, партії &quot;Самопоміч&quot;, її молодість, амбітність, освіченість, посаду, яка потребує неабиякого шишлання від людини, та, найголовніше, поліську кров у її жилах. Поліщуки конче мають заслужене право бути представлені в українському Парламенті. Тому, озирніться навкруги, зважте потенційні можливості Пирожика, земляків - Балицької та Вовка, оберіть з них найбільш жвавого і розсудливого і не шкодуйте про свій голос за своїх одноплемінників, мешканців свого краю! Свій, колись казали, якщо й не пошкодує, то хоча б скривиться!
22 Червня 2016, 22:44
&quot; адже чужий приїздить на округ тільки перед виборами і то з конкретною метою.&quot;: після того як повіт стане &quot;наш&quot; депутат у Верховній раді, а тим більше &quot;свій&quot; депутат майже не матиме ніякого впливу на місцеву політичну ситуацію оскільки тут таки відкриваються зовсім інші можливості. Тому варто сьогодні робити все можливе щоб &quot;повіт&quot; став Наш, потому вже інші 5-10-20 років будуть у зовсім інших політичних, господарських та казна яких ще ситуаціях, тому що повітовий центр є центром який буде диктувати свою політику, а не навпаки. Сьогодні ж бачимо що Маневицький центр поки ще рулить в цьому регіоні оскільки до прикладу місцева прокуратура в Маневичах, кілька раз податкова була в Маневичах і т.д. отже наяву для всіх К-Каширців Маневичі ставлять на кут майбутнього повіту через те, що напочатку розробляють правоохоронну діяльність, а затим все інше підгортають. <br/>ТОму для Нас потрібно добренько подумати куди Нам іти, а не з Ким іти. Зрозуміло.
22 Червня 2016, 22:46
Пане Хрін і я так думав до нинішнього року, що свій майже синонім рідний. Але після того, як камінськими бандитами був пограбований потрапив у стан проблемної ситуації, яка спонукає зайнятися переоцінкою цінностей. Проте фотографія Л. Балицької знову штурхає мене в бік поняття &quot;свій&quot;, бо бачу на ній ознаки скромної жінки, працелюбної жінки (може й помиляюсь, з ким не буває).
23 Червня 2016, 00:14
Так ми ж сьогодні ведемо мову не про бандитів, які є і серед каміньчуків, і серед маневичан, бо ж таке отроддя воно, що не має територіальної, національної чи й гендерної ознаки. Відтак, поспівчуваємо вам, побажаємо обачності в майбутньому. А до земляків та землі, яка нас народила, маємо відноситися з повагою, навіть з певним пієтетом, бо ж таки кожна, раніше згадувана нами жаба, хвалить своє болото, вилізши на грудок чи листок водяної лілеї, або й просто висунувши ротяку з жабуриння на краю плеса...
23 Червня 2016, 01:19
&quot;Свій, колись казали, якщо й не пошкодує, то хоча б скривиться&quot;: Отож бо, що тільки скривиться. <br/>&quot;жаба, хвалить своє болото, вилізши на грудок чи листок водяної лілеї, або й просто висунувши ротяку з жабуриння на краю плеса...&quot;: Отож бо, що нам не свою жабу вибирати треба, а того хто розворушить або принаймі впорядкує наше болото, а тих жаб потім повилазить і ще не один десяток років, а так будете тих жаб рахувати в Маневичах постійно.
23 Червня 2016, 02:03
Дякую пану Хріну за емпатію. До пограбування на жаль побічно причетна моя писанина на бузацьких &quot;Вістях Каменя&quot;. Про жаб на болоті я не так розумію, як пан Камінь. Це той куточок свідомості, що пов&quot;язаний з минулим-тоді, коли ще жили наші прадіди, а потім через комбінацію ситуацій та любовних історій з&quot;явився скажімо і я, чи хтось інший. Тому ці жаби і сажавки камінські, а ще гриби в сосняках, а ще рибалка на літні канікули в школярські роки-це як поезія, що належить до ідеального, гармонійного, метафізичного ефіру. А Камінь він практик, не поет: то лякає Маневичами, а я на мене той Ковель страшний, Козятин ще страшніший, а Бердичів той взагалі страшно-таємничий (але то трохи занадно з мого боку). Стосовно ролі особистості у Верховній раді, то там не все так просто, як пише Камінь, подивіться хоча б на мордовану кацапами Савченко.
23 Червня 2016, 02:23
&quot;До пограбування на жаль побічно причетна моя писанина на бузацьких &quot;Вістях Каменя&quot;. &quot;: то маємо на щестя хлопа який вже пострадав за свободу слова в к-каширську. Дякуємо Вам за попередження адже кожному з Нас світить така доля. До речі ці бузацькі &quot;Вісті Каменя&quot; мають предмет який намагається потрапити до Верховної ради але Я Вас не розумію як Ви могли так насолити Їм, що аж до Вас прийшли та вдерлися в майже пусту хату.
23 Червня 2016, 02:37
Вам пан Хрін сказав же, що тут не про мене мова. Також сказав, що через окремих негідників не потрібно розчаровуватися в рідному краї. Вам то чого лякатися, Ваша ж хата не напівпуста. Ніхто ж Вам не забороняє писати про Маневичі, про діячів, на кшалт покійного Ігорка Єремеєва, що потрапивши до ВР, гори перевернуть за Камінь, за його лісі, луки, болота і озера та саморобні ставки тощо. Горілки Ви не п&quot;єте, не дебоширите, пишете собі і тільки того. Заспокоїв?
23 Червня 2016, 17:23
Такі так полішуки! Пишайтесь! Бо серед усіх вільних недовибраних округів України 23-й округ висунув найменше. Чи то цікавих в нас найменше, чи то домовленості продуктивніші.
23 Червня 2016, 18:02
Ага, а найбільше тре нам пишатись Балицькою, бо ж &quot;юристка і політик від природи&quot; та ж за нею ще семенченко..)))
23 Червня 2016, 18:12
Отож бо й воно, що &quot;свій&quot; і &quot;рідний&quot; - це не завжди одне і те ж саме.так само і скромність та працелюбність на фото - це не дорівнюють в реальному житті інтелекту чи розуму
23 Червня 2016, 18:32
Дякую. Скільки живеш, стільки й учишся, то на власних помилках, то на чужих. Про &quot;своїх&quot; тут шорох навів мій давній знайомий пан Камінь. Ні, що про Кулачека поговорити, чому у нього прізвище чеське і розписати, які і де колись чеські колонії були в Україні. Стосовно Л. Балицької, то я її не знаю і бачив лише на фото, але як жонатий не один рік хлоп можу сказати, що у жінок іноді бувають надто емоційні і неадекватні судження та дії.
23 Червня 2016, 23:22
А хто у вас вдома керує? Переконання, що таки жінка, якщо чоловік має голову на плечах! Тому балицька - чудова кандидатура, погодьтеся. Справиться, не підведе!
23 Червня 2016, 23:48
Років 10 тому був у ВР хлоп з Личин, тут працював від токаря до начальничка, а потім у Луцьку на обласній будівельній базі, чи як там її. Прізвище забув, чи Потапчук, чи Потапенко. Цікаво, чи справлявся він, як наш хлоп, там у Києві?
24 Червня 2016, 11:39
Потапчук Микола Леонтійович , так ,був такий. депутатом від БЮТ до 2012 року.. Під час свого депутатства їздив по району, роздавав обіцянки тіпа від Юлі Тимошенко ,а потім приїжджав в Камінь, в районну раду і вимагав це все оплатіть із районного бюджету...
24 Червня 2016, 15:28
Читаю оцю всю маячню в якій вихваляють місцевого кандидата і складається враження, що люди чогось обнюхалися, чи то спека повпливала... Якщо тверезо оцінювати ситуацію, то виходить якось так: http://ar.volyn.ua/20160623-vybory-v-23-mu-okruzi-volyn-staje-pryvatnoyu/ Там багато тексту, тому якщо узагальнити, то на виборах у 23-му окрузі є декілька груп кандидатів:<br/><br/>– група, яка реально змагатиметься за перемогу (УКРОП, і тут мав би бути висуванець від “Континіуму”);<br/>– група, яка мусила делегувати своїх партійців (“Батьківщина”, “Свобода”, БПП “Солідарність”, Радикальна партія Ляшка);<br/>– технічні кандидати;<br/>– всі решта (хочуть потішити власні амібції, щоб колись можна було розповісти внукам: “а я був кандидатом в депутати!”).
25 Червня 2016, 04:21
Нам тут Луцькі хлопи виставили кандидатури олєгархо-дегенератів. А нам то треба зараз думати не за партію чи Пальця з Волинради, а треба когось свого вибирати. Балицька чи Вовк. Питання думаю не обговорюється. Так шо треба нашій Балицькій допомогти. Вона не втече від нас, бо родичів багато тут живе.
25 Червня 2016, 05:13
Та тут прямо нейролінгвістичне програмування. Якорі розставляють чітко.
25 Червня 2016, 15:26
Та це просто дебільні коменти дебільних тролів )) Селюшанська тупорилість і тавтологія аж пре)) Ту Балицьку всі добре знають..І не з кращого боку, бо чого б тут ця її шелупонь так старалась,аж слиною бризкала))
25 Червня 2016, 15:50
А, чи не можна екстраполювати все це на рівень держави?
26 Червня 2016, 18:51
Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит<br/>25 червня, 17:22 <br/><br/><br/>Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит<br/>Центральна виборча комісія призначила на 17 липня проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №23 на Волині. <br/><br/>Два роки поспіль народним депутатом від округу виступав нині покійний Ігор Єремеєв. Він трагічно загинув 12-го серпня 2015-го року. Відтоді 23-й округ залишився без депутата.<br/><br/>Офіційна реєстрація кандидатів завершилася, почався період інтенсивної агітації та &quot;промивання мізків&quot; населенню. Мета виправдовує засоби. А мета тут - перемога.<br/><br/>Вже традиційною стала активна громадська і благодійна діяльність для підняття рейтингу - благоустрій, спонсорська допомога, захист ображених і т.п. Виборці до цього звикли і готові до співпраці.<br/><br/>Саме про цю &quot;готовність до співпраці&quot; пише на своїй сторінці у Фейсбук Любов Балицька, кандидат у депутати на 23 округ:<br/><br/>&quot;Ось листування з моїм однокласником, який до речі здобув юридичну освіту в престижному вузі Києва. Ох, як соромно за таких людей. Невже, нічого не зміниться? Невже, таких багато? Я не говорю, щоб голосували за мене. В кожного своя думка та право. Але, вибір має бути свідомим та не купуватися за гроші. Просніться, поки не пізно!!! Не задумаєтеся, будете рабами. Згадайте про колишнього феодала, який правив на нашій землі 13 років. І де дороги, школи садочки? Що він зробив в окрузі?<br/>- Є люди за гроші можуть віддати свій голос, вони з КК<br/>- я за чесні вибори і за викорінення в нашому окрузі тих кандидатів, які купують голоси. Так втрачається правова держава. Шкода мені тих, хто продається. Хтось віддав життя на Сході за свою землю, а хтось продає.<br/>Прочитано у 18:20<br/>- Не я тобі писав, а ти до мене звернулася, шукай чесних за гроші в себе вдома, но мені не розказуй за політику&quot;, - йдеться в дописі.<br/><br/>То попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит? Ось вона, ринкова економіка.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024