Камінь-Каширщина: триває підготовка до осінньо-зимового періоду

27 Вересня 2018, 16:00
Камінь-Каширщина: триває підготовка до осінньо-зимового періоду 1596
Камінь-Каширщина: триває підготовка до осінньо-зимового періоду

На апаратній нараді в голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука  24 вересня повідомили про стан забезпечення пожежної і техногенної безпеки в районі до початку осінньо-зимового періоду 2018-2019 років. Інформує Камінь-Каширська РДА.

«У районі залишається напруженою ситуація з пожежами та загибеллю людей на них. Із початку року на Камінь-Каширщині виникло 62 пожежі, у вогні загинула 1 людина. За аналогічний період 2017-го зафіксована 51 пожежа, – повідомив Андрій Миколайович. – Статистика свідчить, що переважна більшість пожеж із загибеллю на них людей стаються у житловому секторі. Причинами трагедій є, в першу чергу, необізнаність громадян з елементарними вимогами правил пожежної безпеки та їх недотримання у повсякденному житті», – розповів начальник Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Андрій Багнюк.

За його словами, працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області постійно проводять заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах району. Це і протипожежні інструктажі, і подвірні обходи житлового сектору, і роз’яснювальна робота серед населення тощо.

«На території району функціонує 12 підрозділів місцевої пожежної охорони. На їх утримання, враховуючи заробітну плату, з районного бюджету виділено 110 тис. грн., з місцевих бюджетів – 356,8 тис. грн.», – додав Андрій Багнюк.

Керівник виконавчої гілки влади насамкінець зазначив, що роботи чимало, адже варто проконтролювати, щоб усі підприємства, установи, організації, житловий фонд району були належним чином підготовлені до сталого функціонування в осінньо-зимовий період.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024