Камінь-Каширщина: розповіли про умови перебування дітей-сиріт

28 Вересня 2018, 10:00
Камінь-Каширщина: розповіли про умови перебування дітей-сиріт 2625
Камінь-Каширщина: розповіли про умови перебування дітей-сиріт

До всеукраїнського Дня усиновлення, 27 вересня, у РДА говорили про умови та стан проживання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.  Інформує Камінь-Каширська РДА.

Нарада відбулася під головуванням заступника голови райдержадміністрацій Інни Бігун за участю начальника служби у справах дітей Степана Сидорчука, директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анатолія Філюка та працівників цих структур.

«У районі проживає 43 усиновлених дитини, 8 з яких не досягли трирічного віку. Вони знаходяться в належних умовах та забезпечені усіма речами повсякденного вжитку. В кімнатах чисто і затишно. Наявні необхідні меблі, облаштовано окремі місця для навчання, ігор та відпочинку. Всі, згідно свого віку, відвідують дошкільні заклади та школи, гуртки, секції і міську школу мистецтв», – повідомив начальник служби у справах дітей Степан Сидорчук.

За його словами, на первинному обліку служби у справах дітей перебуває 61 дитина, позбавлена батьківського піклування, 51 дитину влаштовано до сімейних форм виховання та 10 дітей  перебувають в одній із шкіл-інтернатів Волинської області. А результати перевірки засвідчили, що батьки повністю дотримуються вимогів до умов проживання та виховання усиновлених дітей району.

Директор  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анатолій Філюк повідомив, що на постійній основі здійснюється соціальний супровід прийомних сімей і дитячого будинку сімейного типу, а також дітей, які перебувають під опікою, піклуванням, за поданням служби у справах дітей.

Якщо Ви хочете подарувати сім’ю дитині-сироті, звертайтесь у службу у справах дітей райдержадміністрації за тел. 2-26-26 або за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2 каб. 208.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024