Строковики до участі в бойових діях не залучаються: особливості осіннього призову 2018

28 Вересня 2018, 14:00
Строковики до участі в бойових діях не залучаються: особливості осіннього призову 2018 1902
Строковики до участі в бойових діях не залучаються: особливості осіннього призову 2018

З першого жовтня та території України розпочинається осінній призов на строкову військову службу. Пишуть на сайті Камінь-Каширської РДА.

Особливість цього призову полягає в тому, що відповідно до Указу Президента Петра Порошенка термін проведення призову громадян України на строкову військову службу продовжили на один місяць. Тепер він буде тривати із жовтня до грудня.

Камінь-Каширський районний військовий комісаріат наголошує, що значна частка юнаків переховуються від військкоматів через страх, що виник через воєнний конфлікту на Сході. Але варто запам'ятати, що строковиків до участі в бойових діях не залучають.

«Зокрема, населення охопила масова істерія. Молоді люди вихваляються один перед одним як вони «закосили від армії» і це в суспільстві стає нормою. Та згадаймо наших батьків чи старших братів, які з честю ішли служити до Збройних Сил. Не виникало навіть думки ухилитися від служби. Які б позиції у людей не були, військова служба гартує та випробовує людину. Вона робить її більш сильною, мужньою, вічливою. Як вчинити: чи чесно відслужити півтора роки, чи ховатися та бігати від військкомату, причому вважати себе патріотом рідної землі, вирішувати вам», – переконують у військовому комісаріаті району.

Коментарі
29 Вересня 2018, 17:30
У всіх нормальних країнах давно вже прекрасна професійна армія по контракту.. Нам же треба триматися совєтів і призивати всіх.. Але даже незважаючи на то конфлікт на Сході не можуть вирішити ше з 2014 року.. Просто космос.. Я люблю свою країну
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024