Юлія Тимошенко: Ми ліквідуємо «Нафтогаз» як корупційного посередника, а ціни на газ знизимо

28 Вересня 2018, 15:03
Юлія Тимошенко 1546
Юлія Тимошенко

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила, що після виборів НАК «Нафтогаз» буде ліквідовано як непотрібного посередника, ринок газу буде демонополізовано, що дозволить знизити ціни на газ для українців щонайменше вдвічі. Про це вона заявила сьогодні  під час прес-конференції у Києві.

«За півроку ліквідуємо НАК «Нафтогаз» як посередника, який не потрібен. А якщо він створить інші посередницькі структури для продажу природного газу українцям, – це все буде ліквідовано», – зазначила вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що після приходу нової влади ринок буде демонополізовано й українці отримають власний природний газ, який належить їм за Конституцією, за ціною щонайменше вдвічі нижчою за сьогоднішню.

«Монополії на торгівлю газом не залишиться. Газ українського видобутку ми віддамо людям для споживання, а для промисловості, для бізнесу буде демонополізований ринок газу», – сказала лідер партії.

«Ми дамо можливість завозити скраплений газ із одеських та миколаївський портів. А природний газ матимуть можливість завозити всі, хто захоче, а не лише корумповане керівництво «Нафтогазу», яке під патронатом Порошенка через підставні компанії втричі дорожче завозить до України нібито європейський, а насправді російський газ», – пояснила вона.

Юлія Тимошенко переконана, що новий президент більше нікому не дасть знущатися над Україною, як це відбувається останні роки через необґрунтовано завищені тарифи та корумповані маніпуляції.

Коментарі
28 Вересня 2018, 18:21
Давно саму від газу “відкинули”? Чия б казала, а твоя б про газ не заікалася ! Ще досі з Лазаренком на газові~народні гроші живете, а тут знову :“Ми дамо можливість...”.Щось не видно в краіні гідних лідерів!?А таких, як Ю., Парасюк,Савченко ми вже бачили. Досить.
28 Вересня 2018, 20:20
В умовах ринкової економіки національний газ може бути дешевшим за імпортний тільки за рахунок відсутності митного оподаткування. Але то не велика різниця. Головна мація національного газу полягає в тому, що він завжди під рукою, його завжди можна використати або закласти в резерв. Газовидобувна промисловість має продавати продукт за ринкову ціну для того щоб тримати відповідний витратам фінансовий баланс. Тобто мати з чого платити державі чи громаді оренду за використання земельної ділянки, сплачувати державі податок з прибутку, платити своїм робітникам адекватну платню і найголовніше, мати кошти на регулярну модернізацію свого виробництва. Нагадаю, що Україна не володіє сучасними технологіями та обладнанням, тому все потрібно купувати в цивілізованих країнах. Росія також в них купує. Без всього цього галузь занепаде, як це сталось зокрема за часів ЇЇ урядування. А завдяки занепаду, доведеться збільшувати обсяги імпортного газу.
28 Вересня 2018, 20:24
Таке враження, що цей інформаційний ресурс - мережу РАЙОН створено на гроші партії "Батьківщина", або цей бізнес-проект звідкись дізнався, що "гроші не пахнуть", навіть від контрпродуктивної реклами. Бо матеріали - політичні обіцянки Юлі виходять в ефір частіше від колишніх передач Савіка Шустера, ми з цим всім вступаємо у справжній юліанський період передвиборної боротьби. Чим далі - тим ця чесніша від Херувимів пані вам ще не те розкаже...
28 Вересня 2018, 20:30
Я думаю, що цей інформаційний ресурс робить добру справу. Судячи з коментів під Юліними посланнями, ведеться системний антиюліанський тренінг.
28 Вересня 2018, 20:58
Те, що ця реклама контрпродуктивна, як я згадував вище, це факт. Як і те, що місцеві "юліанці" - заробітчани кусня хліба від партії "батьківщина" не мають хоча б якогось інтелектуального ресурсу на підтримку своєї патронеси - кандидатки від відпрацьованої політичної сили, аби хоча б "фіґурально" підтримати свої партійні ідеї окремим коментарем. Гасло про зменшення ціни на газ давно заяложене практично всіма кандидатами у Президенти. Згадайте Арсенія Петровича, котрий перед Революцією гідності також котив бочку на папєрєдніков про високі ціни на газ. І де ті обіцянки разом з Сєньою? Навіть український газ у значній мірі видобувають приватні компанії, взявши українські надра в свої руки. Заставити їх продавати цей газ за демпінговими цінами, нижче від ринкових ніхто не зможе, оскільки це приватна власність, а добутий державними газовидобувними кампаніями також знецінювати неможливо через причини вказані у Вашому попередньому коментарі. Тому, популізм - це страшна отрута для простого народу, потрібно боротися за ефективну економіку та підняття зарплат і пенсій. Газ штука у світі дорога, мало того - це не відновний природний ресурс і очікувати на дармівщину - утопія. Хіба Росія за приватизацію України може трохи знизити ціну на свій газ, але вона вип'є соки в інший спосіб і своє візьме...
28 Вересня 2018, 23:00
Виглядає так що ви всі захотіли погавкати, але немає нікого крім Тимошенко. То ж погавкайте на Порошенка, Гройсмана, Коболєва, Дунайчука, Бондаря. Чи у них більші заслуги перед вами? Невже ви не бачите цієї підл...ти і їхніх славних дій.
28 Вересня 2018, 23:19
Та справа не в Тимошенко, а в примітивній політичній брехні. Всі політики брешуть, але до вашої симпатії їм далеко. До речі, Дунайчук, Бондар не брешуть. Вони, порівняно з Тимошенко є кращими, бо вона нічого корисного для суспільства не робила, не робить і не робитиме, але при цьому смачно бреше. А ці просто, без брехні, нічого не роблять. Про Коболєва – не знаю, а про Порошенка з Гройсманом можу сказати одне – вони, на відміну від Юлі, брешуть не всім, а переважно своїм друзям. Невже і вам якусь неправду сказали?!
29 Вересня 2018, 00:40
Відпрацювали своїй шефовій, починаючи з того що за нікнейм взяли собі аж три літери початкової букви її прізвища...)) Дякую також за вашу метафору - "захотіли погавкати", вона дуже влучно відображає вашу світоглядну та громадянську позицію, манеру спілкування, рівень культури та відношення до людей, котрі мають якусь пасіонарність, вболівають у той чи інший спосіб за майбутнє своєї держави. Ви, звісно, маєте право на будь-яку точку зору і політичну позицію, відстоюйте її тут чи деінде, але вас мало хто почує, оскільки приниження когось до себе, як правило, є малорезультативним...
29 Вересня 2018, 20:41
Невже ніхто не може ліквідуати саму тимошенко ???
30 Вересня 2018, 02:10
Маєте на увазі, сподіваюсь, політично? Бо ж інакше нас тут неправильно зрозуміють, ще, крийбоже, сайт прикриють за такі заклики. Краще співайте пісеньку, яка нині шириться просторами нету &quot;І у нашому селі, і у вашому селі є бют, ля-ля-ля. І так повторюйте разів надцять під гарну мелодію - і у нашому селі єбют і у вашому селі єбют... Доки не втішитесь тим! )) <br/>Мелодію можна знайти, Задайте на ютубі: І у нашому селі єБЮТ
30 Вересня 2018, 12:25
йуля хоче знищити нафтогаз. росія теж. соупадєніє?
01 Жовтня 2018, 16:32
Доки Нафтогаз не вигравав у міжнародних судах справи у російського Газпрому, доти Юля за нього не бралася. Більше того, за часів її керівництва ЄЕСУ, завдяки котрому отримала міжнародний статус газової принцеси - Соньки золотї ручки, жила з Нафтогазом що називається взасос і, як кажуть дорослі дядьки, регулярно...
01 Жовтня 2018, 18:29
Головним медіа-консультантом партії &quot;Батьківщина&quot; та її лідера Ю. Тимошенко нині є Олексій Мустафін, член партії СДПУ(о), яку очолює В. Медведчук з часу її заснування. З 2005 до 2010 року цей зрозуміло чому успішний журналіст був заступником голови СДПУ(о), а вже після обрання Президентом України Януковича - постійним медіа-консультантом партії Регіонів. Чи потрібні ще більш яскраві свідчення щодо чорного піднебіння цієї пані, що претендує &quot;врятувати Україну від біди і трагедії&quot;. У разі перемоги цієї пані на виборах одразу на Сході оголосять мир, бо Україні більше не треба буде оборонятися від Російської імперії, вона з тріумфом повернеться у її тісні обійми...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024