Мешканці Стобихівки протестують під стінами облдержадміністрації

28 Вересня 2018, 15:39
На Волині протестують під стінами облдержадміністрації 4993
На Волині протестують під стінами облдержадміністрації

Мешканці села Стобихівка Камінь-Каширського району приїхали до обласних депутатів та чиновників з вимогою виділити кошти на будівництво школи. 

В той день у Луцьку проходила сесія Волинської обласної державної адміністрації. Під стінами будівлі зібралося чимало люду, які прагнули нарешті вирішити питання з будівництвом школи. Адже, за словами стобихівчанина, всього 80 місць у навчальному закладі, але навчаються там 250 дітей.

Перед початком сесії облради з протестувальниками зустрілася начальниця обласного управління освіти науки та молоді Людмила Плахотна.

«Кожного дня ми починаємо день з того, що робиться у Стобихівці і закінчуємо цим. Я дуже сподіваюся, що здоровий глузд у вас переможе. Ви знаєте, що ваші дітки лишилися вже без канікул зимових, бо вони вже їх прогуляли», – розмовляла з громадою Людмила Плахотна в ефірі телеканалу «Нова Волинь».

Пояснити мешканцям Стобихівки як вирішують проблему зі школою вийшов також голова Камінь-Каширської РДА Валерій Дунайчук.

«Сьогодні отримали договір на проплату за експертизу. Тобто експертиза вже практично готова. Оголошується тендер, виграє його хтось і починається будівництво», – переконує керівник виконавчої гілки в районі.

За його словами, бюджетна комісія обласної ради затвердила виділення мільйона гривень на початок будівництва нової школи у Стобихівці та двох мільйонів резервного фонду, яким можна користуватися без погодження з обласною радою.

Мешканець села говорить, що якби діти ходили зараз до школи, то ніяких зрушень цієї ситуації не було б. 

Читайте також: «Землі не існувало. Проект був просто красивим малюнком», – голова Волинської ОДА про школу у Стобихівці

Коментарі
28 Вересня 2018, 21:53
Протестуй-не протестуй, все одно получиш ***
30 Вересня 2018, 12:26
хай протестують проти несплати податків і роботи підпільних пилорам
01 Жовтня 2018, 22:29
Х.Мадану-це як у Салтикова-Щедріна "стануть біля панського дому, хоча знають,що бунтують,але на колінах стоять"?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром