9 жительок Камінь-Каширського району отримали звання матерів-героїнь

24 Червня 2016, 16:41
2047

Напередодні відзначення 20-ї річниці Конституції України в актовій залі районної ради та райдержадміністрації відбулися тематичні заходи з нагоди державного свята, котрі традиційно розпочалися зі звучання Гімну України.

Урочисті збори відкрив голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, повідомляє сайт Камінь-Каширської РДА.

«Конституція України є могутнім імпульсом для консолідації суспільства, своєрідним дороговказом на шляху зміцнення нашої державності», – наголосив Валерій Савович.

Потому від учасників урочистостей представники молодого покоління поклали квіти до пам’ятників борцям за Україну. Також присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих Героїв, які загинули під час виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції.

Із привітальними промовами виступили депутат обласної ради Людмила Кирда та голова районної ради Віктор Сус.

«Ми повинні чітко усвідомлювати, що День Конституції так само, як і День Незалежності – це ті фундаментальні речі, які цементують народ навколо ідей патріотизму, єдності нації та національної гордості, – зазначив Віктор Іванович. – Тому крізь призму Основного Закону ми повинні залишатися вірними загальновизнаним цілям: формуванню більш досконалого соціального об’єднання – правового суспільства, встановлення правосуддя, спокою і стабільності у кожному місті та селі, всезагального захисту, добробуту для себе, наших нащадків».

Опісля керівники району виконали приємну місію: вручили державні нагороди та квіти матерям-героїням Камінь-Каширського краю.

Відтак, згідно з відповідним указом Президента України це почесне звання присвоєне: Наталії Баран (с. Карпилівка), Наталії Карпік (с. Підріччя), Любові Козюбчик (с. Хотешів), Галині Куприянчик (с. Мостище), Любові Левицькій (с. Острівок), Оксані Нивчик (с. Радошинка), Ніні Панасюк (с. Гута-Боровенська), Наталії Сус (с. Раків Ліс), Світлані Тарасенко (с. Стобихівка).















 

Коментарі
24 Червня 2016, 20:42
Чим більше Вона буде тут виступати тим більше буде ракурс на користь ЇЇ опонентки.
24 Червня 2016, 23:43
Хто Вона і хто її опонентка?
25 Червня 2016, 00:53
Які гарні жінки, мої землячки! Самореалізуватися у великій сім"ї-це либонь, чи не найголовніше покликання людини.
25 Червня 2016, 14:31
Зігнали держслужбовців з усього Білого дому на цей &quot;урочитстий захід&quot;..Сидять тут, поки їх люди чекають біля кабінетів..<br/>На четвертому фото зверху якась чиновниця вивалила свої жирні целюлітні ляхи на всєобщеє обозрєніє..Бридота..
25 Червня 2016, 15:45
Тут два факти: 1) багатодітні жінки; 2) фотографії масовки.
25 Червня 2016, 18:28
Ця чиновниця - явно не багатодітна мати
25 Червня 2016, 18:36
А, що мені до тієї кобіти? Я її не знаю, вона не знає мене. За морфологією тіла жінка як жінка.
26 Червня 2016, 18:45
Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит<br/>25 червня, 17:22 <br/><br/><br/>Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит<br/>Центральна виборча комісія призначила на 17 липня проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №23 на Волині. <br/><br/>Два роки поспіль народним депутатом від округу виступав нині покійний Ігор Єремеєв. Він трагічно загинув 12-го серпня 2015-го року. Відтоді 23-й округ залишився без депутата.<br/><br/>Офіційна реєстрація кандидатів завершилася, почався період інтенсивної агітації та &quot;промивання мізків&quot; населенню. Мета виправдовує засоби. А мета тут - перемога.<br/><br/>Вже традиційною стала активна громадська і благодійна діяльність для підняття рейтингу - благоустрій, спонсорська допомога, захист ображених і т.п. Виборці до цього звикли і готові до співпраці.<br/><br/>Саме про цю &quot;готовність до співпраці&quot; пише на своїй сторінці у Фейсбук Любов Балицька, кандидат у депутати на 23 округ:<br/><br/>&quot;Ось листування з моїм однокласником, який до речі здобув юридичну освіту в престижному вузі Києва. Ох, як соромно за таких людей. Невже, нічого не зміниться? Невже, таких багато? Я не говорю, щоб голосували за мене. В кожного своя думка та право. Але, вибір має бути свідомим та не купуватися за гроші. Просніться, поки не пізно!!! Не задумаєтеся, будете рабами. Згадайте про колишнього феодала, який правив на нашій землі 13 років. І де дороги, школи садочки? Що він зробив в окрузі?<br/>- Є люди за гроші можуть віддати свій голос, вони з КК<br/>- я за чесні вибори і за викорінення в нашому окрузі тих кандидатів, які купують голоси. Так втрачається правова держава. Шкода мені тих, хто продається. Хтось віддав життя на Сході за свою землю, а хтось продає.<br/>Прочитано у 18:20<br/>- Не я тобі писав, а ти до мене звернулася, шукай чесних за гроші в себе вдома, но мені не розказуй за політику&quot;, - йдеться в дописі.<br/><br/>То попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит? Ось вона, ринкова економіка.
26 Червня 2016, 20:23
Хто цей феодал з 13-річним сидінням на троні?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром