1 липня проведуть жеребкування серед кандидатів у нардепи на ефірний час

25 Червня 2016, 14:10
1147 Джерело: firtka.if.ua

Окружна виборча комісія з проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року одномандатного виборчого округу № 23 1 липня цього року проведе жеребкування серед кандидатів у нардепи або їхніх довірених осіб.

Жеребкування стосуватиметься надання ефірного часу на Волинському регіональному телерадіоканалі для проведення передвиборної агітації кандидатами в народні депутати України, зареєстрованих у ОВК ОВО № 23, повідомляють на сайті РДА.

Коментарі
26 Червня 2016, 18:36
Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит<br/>25 червня, 17:22 <br/><br/><br/>Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит<br/>Центральна виборча комісія призначила на 17 липня проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №23 на Волині. <br/><br/>Два роки поспіль народним депутатом від округу виступав нині покійний Ігор Єремеєв. Він трагічно загинув 12-го серпня 2015-го року. Відтоді 23-й округ залишився без депутата.<br/><br/>Офіційна реєстрація кандидатів завершилася, почався період інтенсивної агітації та &quot;промивання мізків&quot; населенню. Мета виправдовує засоби. А мета тут - перемога.<br/><br/>Вже традиційною стала активна громадська і благодійна діяльність для підняття рейтингу - благоустрій, спонсорська допомога, захист ображених і т.п. Виборці до цього звикли і готові до співпраці.<br/><br/>Саме про цю &quot;готовність до співпраці&quot; пише на своїй сторінці у Фейсбук Любов Балицька, кандидат у депутати на 23 округ:<br/><br/>&quot;Ось листування з моїм однокласником, який до речі здобув юридичну освіту в престижному вузі Києва. Ох, як соромно за таких людей. Невже, нічого не зміниться? Невже, таких багато? Я не говорю, щоб голосували за мене. В кожного своя думка та право. Але, вибір має бути свідомим та не купуватися за гроші. Просніться, поки не пізно!!! Не задумаєтеся, будете рабами. Згадайте про колишнього феодала, який правив на нашій землі 13 років. І де дороги, школи садочки? Що він зробив в окрузі?<br/>- Є люди за гроші можуть віддати свій голос, вони з КК<br/>- я за чесні вибори і за викорінення в нашому окрузі тих кандидатів, які купують голоси. Так втрачається правова держава. Шкода мені тих, хто продається. Хтось віддав життя на Сході за свою землю, а хтось продає.<br/>Прочитано у 18:20<br/>- Не я тобі писав, а ти до мене звернулася, шукай чесних за гроші в себе вдома, но мені не розказуй за політику&quot;, - йдеться в дописі.<br/><br/>То попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит? Ось вона, ринкова економіка.
26 Червня 2016, 19:30
не 1 Липня А 30 ЧЕРВНЯ
26 Червня 2016, 20:21
Ще раз говоримо, що на сьогоднішній день для К-Каширського району найважливішим є визначення району повітовим центром. Все інше не так важливо. Ще раз говоримо, що для Нас важливо Куди ми будемо йти, а не з Ким будемо йти. Між іншим пані Кирда майже нічого не говорить про об&quot;єднання районів але тільки про зашорену усіма децентралізацію яка й так вже фактично припиналася оскільки усі побачили, що округ депресивний не може заробити навіть на заробітну плату вчителям та медикам не говорячи вже про який небуть розвиток інфраструктури
26 Червня 2016, 23:39
Таке враження, що безробіття та міграції для заробітку вивели в коментатори на РКК, м&quot;яко кажучи, вихованих на маївках поблизу Озюрка, Турії тощо.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024