Понад 10 мільйонів гривень потребує недобудований дитячий садочок у Бузаках

03 Жовтня 2018, 17:23
Дитячий садочок у Бузаках 6361
Дитячий садочок у Бузаках

На черговий прийом громадян до Волинської ОДА завітав голова Бузаківської сільської ради Камінь-Каширського району Микола Панасюк з проханням виділити кошти на добудову дитячого садочка у селі. Повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Чоловік стверджує, що будівлю збудували лише на 30 відсотків і для завершення реконструкцї не вистачає понад 10 мільйонів гривень.

«У нас є недобудоване приміщення дитячого садочку на 80 дітей. На 30 відсотків збудований, є проект, є кошторис, потрібно 10,5 мільйонів гривень для завершення реконструкції», – звернувся Микола Михайлович.

Зокрема повідомили, що співфінансування Камінь-Каширський район обіцяє.

Але поки, за словами заступника голови облдержадміністрації Валентина Цьося, проект знаходиться на розгляді в Державному фонді регіонального розвитку на наступний рік. 

Довідково: робочий проект виготовили у 2016 році на реконструкцію дитячого навчального закладу в селі Бузаки. Метою Проекту є забезпечення реалізації конституційного права дітям дошкільного віку на доступність і безоплатність дошкільної освіти та забезпечення здобуття обов’язкової дошкільної освіти в навчальних закладах відповідних територій, шляхом реконструкції приміщення дошкільного навчального закладу в селі Бузаки Камінь-Каширського району Волинської області. Загальна кошторисна вартість – майже 14 з половиною мільйонів гривень. Проектна потужність - 80 учнівських місць. Залишкова вартість робіт – 10 мільйонів 598 тисяч гривень.

З проекту ДФРР бачимо, що виконали 35 відсотків від всього обсягу передбачених робіт.


Будівництво обіцяють завершити до вересня 2019 року і додають фотозвіт про виконання проекту


Читайте також: «У мене симпатія до вас зникла, тому будемо працювати виключно в рамках законодавства», – голова ОДА звернувся до сільського голови Стобихівки

 

 

Коментарі
04 Жовтня 2018, 01:58
Заворушилися!Даєш мільйони у район на довгобуди і на поглинаючі гроші об*єкти! Садочок в Доброму і в Бузаках не один рік годували місцевих і районних начальників, а тепер кошти треба і в Осівці, і в Стобихівку. Після такоі активності для району закриється будь- яке фінансування об*єктів на десяток років!
05 Жовтня 2018, 13:38
Я розумію, що всім потрібні школи і садки, але і нашому місту катастрофічно не вистачає ще однієї школи. Мені незрозуміло, чому батьки учнів школи №1 мовчать. Якщо так далі буде, то невдовзі ми будемо мати чотири зміни навчання, як результат бездіяльності нашої місцевої влади. Вірити тому, що вони вже п'ять років подають документи на побудову нової школи,чи хоча б ще одного додаткового корпусу до вже існуючої школи, право кожного. Участки видають, а про інфраструктуру не думають.
06 Жовтня 2018, 17:20
А ебло нетрісне в підарів, мені цікаво куда перші гроші пішли що недостроїли, а подруге вони там школу хочуть добудувати на 1500 уч6ів?)))<br/>Громадян як села так і міста, радив би взяти справу в свої рукі (бо для громадян села якщо виділять якісь кошти то знову все розкрадуть і недободують, а для громадян міста цеж бюджет міста який піде не на користь дітям і підарам в кармани)<br/>Брати за шию алкаша-мера і підконтрольно робити відкритий проект(матеріал,послуги, спеціалісти)<br/>І побачите в десятки раз вийде і дешевше і буде доробляне...
06 Жовтня 2018, 21:23
Вже ж таки не дарма говорять, до дурень гірше кацапа і окупанта...
08 Жовтня 2018, 20:06
А скільки учнів у першій та скільки у другій школі міста?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024