Ситуація довкола Стобихівської школи привернула увагу Уповноваженого Президента з прав дитини

06 Жовтня 2018, 20:37
Ситуація довкола Стобихівської школи привернула увагу Уповноваженого Президента з прав дитини 4031
Ситуація довкола Стобихівської школи привернула увагу Уповноваженого Президента з прав дитини

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба просить сприяти у будівництві школи у Стобихівці.

Про це інформують на сайті Волинської ОДА.

Уповноважений Президента України  з прав дитини Микола Кулеба та голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко поспілкувалися про реформування закладів інтернатної сітки в Україні. Зустріч відбулася 4 жовтня в стінах найвищої адміністрації краю.

Наприкінці зустрічі Микола Кулеба висловив те, що його на Волині турбує найбільше. Він просить розглянути можливість створення єдиної спільної структури з служби у справах дітей, соціального захисту та сімей. А також, сприяти у будівництві школи у Стобихівці Камінь-Каширського району.

Олександр Савченко запевнив, що Волинська ОДА активно працюватиме у напрямку забезпечення дітей, адже діти – цвіт нації.

 

Коментарі
07 Жовтня 2018, 13:12
Залишилось розглянути в ЮНЕСКО і почнуть будувати, або робити вигляд, що будують. Інакше не може бути, оскільки жодної об’єктивної і суб’єктивної причини занедбаності шкіл не усунуто.
08 Жовтня 2018, 21:27
Але як вони її будуть утримувати, якщо дохід сільради в Стобихівці – лише 500 тис. грн?! І коли на цей заклад щороку треба буде витрачати не менше 3,7 млн грн?!
08 Жовтня 2018, 21:31
Як відомо, у Стобихівці переважна більшість населення – протестанти. Вони хочуть, щоб держава поважала їх віру та звичаї. Добре. Держава поважає. Словом, держава там школу таки збудує.В селі немає жодного учасника АТО. Вони не служать у війську, бо їм забороняє релігія. Держава і це поважає. Більше того, держава сьогодні забезпечує безкоштовними сніданками 250 дітей зі Стобихівки. А що вони роблять для держави?<br/>Адже в самому селі – 44 пилорами! Всі зареєстровані на приватні особи як деревообробні верстати для власних потреб. Я розумію, коли з розрізаної колоди для власних потреб собачу будку змайструють. Але коли на території кожної лежать десятки складометрів пиломатеріалів і ніхто не платить податків… Це що, теж релігія забороняє? Ні, навпаки. Хай уважно читають святе писання. А там є чітке зобов’язання платити податки державі
15 Жовтня 2018, 12:44
&quot;з прав дитини Микола Кулеба просить сприяти&quot;: якщо просить отже патова ситуація, виходить так що ні батькаи ні влада не можуть цю справу зрушити з місця. Отже хто на кого пожалівся. Батьки на владу чи влада на батьків?
27 Жовтня 2018, 05:55
А що,вже в Україні кожен батько має збудувати школу для своєї дитини? При чому пілорама,чи підозрами до школи,це якась величезна корупція. Якщо держава не будуватиме школу,то пілорами можуть існувати? Абсурд.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром