«Політичні вихиляси»: для чого у Камені-Каширському роздавали вила?

28 Червня 2016, 14:41
1840

Політичні перегони у 23 окрузі, що на Волині, - у повному розпалі.

Кандидати не гребують ні обіцянками, ні епатуванням виборців. Про один із таких моментів написав «свободівець» Богдан Козік у спільноті «На районі в Камені».

Текст допису подаємо без редакційних правок:

«У неділю на Камінь-Каширському міському ринку, біля входу до ТЦ "Пасаж" відбувалось щось епатажно-бридке, хоч зовні це мало вигляд агітаційного мітингу одного із кандидатів в народні депутати по 23 виборчому окрузі.
Кандидат виголошував гасла на кшатлт "Винесемо олігархів на ВИЛАХ!!" і т.д. і т.п... При цьому, очевидно для підсилення агітаційного ефекту від вербального спілкування з електоратом, кандідат використовував і невербальне спілкування , роздаючи людям совєршенно БЄСПЛАТНО ... звичайні вила із відповідною наліпкою, здається "Винесемо олігархів!.."
Наші поліщуки ""гребли" ці дармові вила із завзяттям гладіаторів та виразом повного задоволення на обличчях! :( Хоч самі бачили , що цими вилами(зовні новенькими і гарними) навіть сіна багато не принести, не кажучи вже про гній... Але при цьому самі себе "втішали" : "Ну цей кандідат ХОЧ ЩОСЬ НАМ ДАВ!..." Отож, напевне за нього , за ці ВИЛА (які кожен із них має вдома в господарстві) , можливо й віддадуть свій голос...Дехто із цих "щасливчиків" після отримання "на шару" цього "предмету своїх мрій" дзвонив родичам чи знайомим і радісно повідомляв:"Катай бігом сюди, тут ВИЛА безплатно роздають!!!"...(Тут МАСЛА до куя :) )..
Жалюгідне було це видовище.. Невже люди не розуміли , що цими передвиборчими ВИЛАМИ їм фактично дав кандідат зрозуміти, що ці людці для нього - ХУДОБА або БИДЛО??? І місце їм тільки в стійлі , біля гною чи в гної?? :(
Повторюсь ще раз - винен не цей кандидат , а самі люди , які , беручи ці ВИЛА, самі опускаються до відповідного "плінтуса" ..
Зате потім, після виборів ,будуть біля наших , агітаційних свободівських наметів, ТРЄБОВАТЬ (!) ЩОСЬ РОБИТИ для ЇХНЬОГО пакращення....
До речі, жодного ПРАВООХОРОНЦЯ ,який би припинив би це фактичне порушення Закону, там НЕ БУЛО!»

Коментарі
28 Червня 2016, 19:14
Коні не винні. На халяву й оцет солодкий. Які умови життя, такі й люди (совковий діамат "Буття породжує свідомість"). Поліщук більше асоціюється з сокирою, та й його житті вона значно більше використовується, чим "вилка" (вила). У давньому манускрипті описували поліщуків з місцевості поблизу Пінських боліт, як людей, нерозлучних із сокиркою, які навіть подорожуючи до міста, чи іншого села не розлучалися з нею та надрубували всі придорожні сосни на предмет наявності лучини. А для дієвості критики в бік цих негідників із вилами, варто б було назвати їх прізвища, номери автівки, розібратися звідки у них ці вила (бо не завжди купують) тощо.
28 Червня 2016, 20:44
А що власне робили там так звані новоспечені поліцейські-правоохоронці,які повинні були припинити це правопорушення? Чи може мовчки і тупо спостерігали за цим явним правопорушенням і чекали , поки до них надійде письмова заява із зазначенням прізвищ, імен, номерів автівок, відбитків пальців та відеоматеріалів??? На хер нада тоді така поліція ,якщо цю роботу за них будуть робити прості громадяни...Виходить, якщо на очах у мента буде скоєне вбивство,то він і пальцем не поворухне, поки від потерпілого (з того світу??) чи від свідків не надійде відповідна заява????
28 Червня 2016, 22:42
Як пише пан Камінь, я не з Камінської поліції, а десь ніби як зі Жмеринської, тому ні ідентифікацію осіб, що вила роздавали, ні номерів їхніх автівок та документів на вила фізично провести не можу.
28 Червня 2016, 22:50
Та вам ніхто цього й не закидає)) А от камінська поліція на таких заходах ЗОБОВ'ЯЗАНА була бути і діяти відповідно до Закону, який вона уособлює!!
28 Червня 2016, 22:56
Шановні!! Роздавати вила якщо вони, вила не несуть загрози безпосередньо життю та здоров"я людей, де це заборонено. Вила між тим маркетинговий хід Радикальної партії і поготів. Чого ж Ви так на ті вила "виєте". Інші у свій час роздавали ручки, блокноти, календарики навіть флешки найдороща річ в одні руки. Про календарики вже немає й мови. Тому маркетинговий хід який убоособлює собою прості селянські вила це вдалий хід Радикалів і більш нічого.
28 Червня 2016, 23:20
То Камінь зі своєї кишені витяг гроші, закупив вила тай сипав вилами мов манною небесною на аборигенів?
28 Червня 2016, 23:40
На цей раз таки підтримаю Каменя, оскільки чим менше уваги таким промоакціям приділяти, тим менше вони досягають ефекту. Тому, Федір Мельницький, який мабуть таки через поліську вдачу припас пару десятків цих вил у себе в колешні чи в шкільній майстерні, мав би Богдану Козіку спрезентувати пару-трійку для господарських чи й політичних потреб свободівцям за рекламу "на районі" популіста Ляшка. Бо хто-хто, а свободівці таки, за доброї нагоди, можуть винести на вилах чи без них найодіозніших чиновників, якщо вони не перейматимуться позитивними змінами на своїх ділянках роботи. Бо свободівці не ляшківсько -льовочкіної закваски, котрі тільки й вміють епатажно і на камеру грати роль, а по суті своїй сцикливі при першому шухері. Саме партійці ВО Свобода могли задати сміливе питання чванливим чиновникам і нардепам, саме вони організовували в часи Майдану ленінопад в містах і районах, перші пішли у добровольчі батальйони на фронт тощо. Бо вони мають українську нацональну ідею, яку, можливо, хтось і не розділяє. А ляшківські редукали попіарились, пофотографувались для звіту Льовочкіну про використані на вила гроші та й фертик. З них користі для українців тільки, що ті вила для господарки і то, якщо не китайські закупили для економії копійчини у власну кишеню. Поліцаї правильно зробили, що ігнорували цих "діячів", які працюють за сценаріями політтехнологів та їх патронів. Ця суто лідерська партія без риторики Ляшка - мильна бульбашка і не варта уваги! Хіба пару пенсіонерів проголосує, що таки розібралися в брехливості Юлі-вертихвістки...
29 Червня 2016, 00:01
На цей час підтримаю Вас як людину яка заявляє про свою підтримку "Свободи", гідний вчинок не менш гідної людини. Але мати українську національну ідею не означає ЇЇ впроваджувати тут і відразу оскільки народ в своїй ментальності не відвик від совка, а тим більше українцю завжди було - мій дім моя фортеця. Якщо Ви доведете що Україна це Наш дім тоді зовсім буде інша справа. Але між іншим Наш дім для багатьох тут, розпочинається або розпочинатиметься від слова Камінь-Каширський район, місто.
29 Червня 2016, 00:44
Сидів колись за столом з одним киянином,-Поліком Лящуком, коли він випив 0,6 л "чорного Немиріва", запитав по-дружньому: "За кого Павлік голосувати будеш?". Він відповів: "Зззаа мого ооднофамільця Ляшка".
29 Червня 2016, 09:46
Пляшка за Ляшка?
29 Червня 2016, 09:46
Пляшка за Ляшка?
30 Червня 2016, 11:53
Ні Полік Лящук, який може за раз випити 0,7 л горілки.
30 Червня 2016, 16:09
Так ото ви таких друзів маєте моцних? Скажи мені хто твій друг....
30 Червня 2016, 19:08
Він не друг, а знайомий. А ви чому так збадьорилися? Самі за комір того?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024