«Політичні вихиляси»: для чого у Камені-Каширському роздавали вила?

28 Червня 2016, 14:41

Політичні перегони у 23 окрузі, що на Волині, - у повному розпалі.

Кандидати не гребують ні обіцянками, ні епатуванням виборців. Про один із таких моментів написав «свободівець» Богдан Козік у спільноті «На районі в Камені».

Текст допису подаємо без редакційних правок:

«У неділю на Камінь-Каширському міському ринку, біля входу до ТЦ "Пасаж" відбувалось щось епатажно-бридке, хоч зовні це мало вигляд агітаційного мітингу одного із кандидатів в народні депутати по 23 виборчому окрузі.
Кандидат виголошував гасла на кшатлт "Винесемо олігархів на ВИЛАХ!!" і т.д. і т.п... При цьому, очевидно для підсилення агітаційного ефекту від вербального спілкування з електоратом, кандідат використовував і невербальне спілкування , роздаючи людям совєршенно БЄСПЛАТНО ... звичайні вила із відповідною наліпкою, здається "Винесемо олігархів!.."
Наші поліщуки ""гребли" ці дармові вила із завзяттям гладіаторів та виразом повного задоволення на обличчях! :( Хоч самі бачили , що цими вилами(зовні новенькими і гарними) навіть сіна багато не принести, не кажучи вже про гній... Але при цьому самі себе "втішали" : "Ну цей кандідат ХОЧ ЩОСЬ НАМ ДАВ!..." Отож, напевне за нього , за ці ВИЛА (які кожен із них має вдома в господарстві) , можливо й віддадуть свій голос...Дехто із цих "щасливчиків" після отримання "на шару" цього "предмету своїх мрій" дзвонив родичам чи знайомим і радісно повідомляв:"Катай бігом сюди, тут ВИЛА безплатно роздають!!!"...(Тут МАСЛА до куя :) )..
Жалюгідне було це видовище.. Невже люди не розуміли , що цими передвиборчими ВИЛАМИ їм фактично дав кандідат зрозуміти, що ці людці для нього - ХУДОБА або БИДЛО??? І місце їм тільки в стійлі , біля гною чи в гної?? :(
Повторюсь ще раз - винен не цей кандидат , а самі люди , які , беручи ці ВИЛА, самі опускаються до відповідного "плінтуса" ..
Зате потім, після виборів ,будуть біля наших , агітаційних свободівських наметів, ТРЄБОВАТЬ (!) ЩОСЬ РОБИТИ для ЇХНЬОГО пакращення....
До речі, жодного ПРАВООХОРОНЦЯ ,який би припинив би це фактичне порушення Закону, там НЕ БУЛО!»