Раків Ліс: новий стадіон збудують у цьому році

29 Червня 2016, 15:11
3696

У селі Раків Ліс у поточному році планують розпочати роботи з облаштування нового футбольного поля.

Про це у відповіді на запит журналісту Район.Камінь-Каширський відповів сільський голова Володимир Ніщик.




 

Футбольне поле, про яке йдеться, буде розташоване на земельній ділянці, що перебуває у землях запасу Раково-Ліської сільської ради в урочищі «Стадіон», або як ще його називають «Мох».

Нагадаємо, раніше гравці ФК «Раків Ліс» повідомляли, що вже 2 роки намагаються добитися відновлення сільського стадіону та дотепер не отримали місце для занять спортом, адже стару ділянку віддали під забудови.

Сільський голова підтвердив, що частина земельної ділянки, яка раніше була футбольним полем, і справді перебуває у власності громадян. Зокрема, у 2012-2013 рр. ці земельні ділянки були виділені Віктору Колесніку, Олександру Сельвесюку та Миколі Карпуку, згідно із розробленим детальним планом житлового масиву та рішенням сесії сільської ради.

Коментарі
29 Червня 2016, 20:08
По-перше відповідь не сільського голови, а секретаря сільської ради.<br/>По-друге &quot;збудують стадіон у цьому році&quot;, як йдеться в заголовку новини і &quot;ПЛАНУЄТЬСЯ розпочати роботи з облаштування нового футбольного поля&quot; як йдеться у листі-відповіді це дуже різні речі, бо планує Ніщик вже 5 років стадіон...і тльки хлопцям казки і розказує, вирішив ще журналістам і району розказати офіційним листом.
29 Червня 2016, 22:40
Оце відчитався так відчитався. Навіть дав рішення сільської ради по громадянах які вже тримають ту землю, яке у принципі має бути принаймі згодою цих громадян. Персоніфіковані дані. Одним словом четверта влада, вітаємо сайт з наступною вершиною.
30 Червня 2016, 01:27
Доброго дня Шановний В.В.Ніщик!)))))))) Нарешті хоча б тут Ви відгукнулися, а точніше, як було сказано раніше, Ваш заступник. Але, як би не районна газета, мабуть і цього не було б)))))))100 %. Закони в інтернеті ви добре читаєте, а чи ви їх дотримуєтесь?))))) Цитую: &quot; На даний час частина земельної ділянки, яка раніше була футбольним полем перебуває у власності громадян.., так як згідно розробленого подетального плану житлового масиву та рішення сесії сільської ради дані земельні ділянки були виділені вищевказаним громадянам для будівництва житлових будинків&quot; Так я хочу уточнити, не частина земельної ділянки, а усе футбольне поле і в радіусі 200 метрів.)))))) І вартість однієї земельної ділянки коштувала близько 15 000 грн. А де така сума встановлена згідно чинного законодавства В.В .Ніщик аааааааа?))) щось не можу знайти такий закон))))))) Мабуть - це називається &quot;хабар&quot;. Ця справа із багатьма доказами передана до м. Луцьк до прокуратури. Бажаю успіхів у її вирішенні))))))))))))))))))))
30 Червня 2016, 12:02
Ви взагалі там чимось думаєте??? кого ви ЗНОВУ обираєте сільським головою?? А кого - до районної ради?? Це щоб в такому великому селі, яке майже інтегроване в райцентр - і не БУЛО СВОГО СТАДІОНУ???? В. Ніщик - корінний раковолісець, голова районної ради Віктор Сус - теж родом звідти і проживає в Раків-Лісі. <br/>А футбольна команда раковолісців тренується і грає на чужому полі, в Бузаках...Позор і стидоба вам, раковолісці!!!<br/>Що ж,голосуйте далі за УКРОП (В.Ніщика) та БПП-Солідарність (Віктора Суса) - і далі залишайтесь ідіотами!! А потім лише розпинайтесь в інтернеті, в коментарях тут...
30 Червня 2016, 12:07
&quot;Налякали їжака голою сракою&quot;-тобто Ніщика якоюсь луцькою прокуратурою...Ну,не виберете його чи відставлять зараз, може й сам достроково відмовиться від головування.. І повернеться на своє старе робоче місце,в 1 школу на посаду завуча чи вчителя...
30 Червня 2016, 12:57
А про що мова? А ні про що. По-перше, навіщо цьому селу стадіон? По-друге, то стадіон чи футбольне поле? По-третє, а що з приводу футбольного поля думають раківчани, їм це поле потрібне? Якщо потрібне, то, якщо вони своє бажання виразили в підписах, петиціях, в рішенні громадських зборів, то що це за дивна писанина?
30 Червня 2016, 15:30
&lt;p&gt;Б***&amp;nbsp;дайте план, відіб*єм територію, а людей того чорнозему навозити і самі знайдемо.... ворота є далі питання часу... зібрати не байдужих людей в Раків Лісі взагалі нема проблем.... ТІЛЬКИ ДАЙТЕ ДОБРО!&lt;/p&gt;
30 Червня 2016, 16:27
Не будь брутальним. Тупість і брутальність - рідні сестри. Збери футбольну команду, додай вболівальників, парочку районних депутатів, прикрась цю групу кількома сільськими депутатами. Всі разом завітайте до сільського голови. Най він негайно скличе сесію, щоб вона прийняла рішення про заходи щодо технічної документації та побудови стадіону. Тільки не ведіться на скиглиння про відсутність коштів. Щось можете зробити самі, щось видушити з кандидатів у нардепи, щось може знайти обласна та районна ради.
30 Червня 2016, 19:16
Цей стадіон, тема приблизно така, як зняття депутатської недоторканості на державному рівні. Скільки я себе памятаю, то стільки часу там будують стадіони. Ще з далеких 70-років питання стадіону піднімалось на комсомольських зборах села. Піднімалось це питання практично кожного року. Хоча такий сякий стадіон тоді був на пустирі між Довгою-Нивою та Раків-Лісом. Потім він був на пасовищі за Горбахою, а пізніше вже на виїзді з Раків-Ліса в сторону Бузак. І кожного разу він був такий-сякий тимчасовий. Це говорить про те, що і місцевій владі, і місцевим жителям на цей стадіо, грубо кажучи накласти. Єнтузіастів мало, і вони не можуть зсунути тягар бюрократії. От тому то мабуть і програє постійно сільська збірна. Тай зараз, таке пафосне виділення ділянки під стадіон, говорить скоріше не про вирішення проблеми, а про замилювання очей, в звязку з дерибаном земель бувшого стадіону в центрі села. Адже, наскільки мені відомо, урочище Мох, знаходиться в самому кінці села, практично в лісі. А Раків-Ліс село не мале, з одного краю до іншого десь 6 км. А може це спеціально так зроблено, якщо з селян не вийде фудболістів, то хоч будуть марафонці.
30 Червня 2016, 23:28
&quot;місцевій владі, і місцевим жителям на цей стадіо, грубо кажучи накласти. &quot;: швидше всього що стадіону немає через те, що Раків-Ліс вже вписався в місто, розчинився і вже ніхто не говорить про Раків-ЛІс як про село. Ще чуть-чуть і села не буде тільки один староста ходитиме по селу та агітуватиме здавати металолом.
01 Липня 2016, 00:02
Шановний читачу, під ніком &quot;Камінь&quot;, який вже кілька місяців пристрасно коментує кожну новину на нашому сайті, але так свого справжнього імені не відважується назвати :)<br/><br/>По-перше, дані не &quot;персоніфіковані&quot;, а персональні. Це так, щоб ви розуміли, про який закон варто говорити.<br/><br/>По-друге, рішення сільських, міських, обласних та Верховної Рад - абсолютно відкриті для будь-якого громадянина нашого країни і взагалі б мали оприлюднюватися згідно із законодавством. Це цілком відкрита інформація і наші місцеві органи влади зобов'язані нас про них інформувати. Уявіть собі, яка демократія в країні розгулялася )<br/><br/>По-третє, мова йде не просто про адресу проживання певних людей, що справді є персональними даними і розпорядник інформації мав би такі дані просто вилучити із відповіді. Тут мова про конкретні адреси земельних ділянок, на яких дозволили людям будувати, хоча раніше це була частина стадіону. <br/><br/>Зважаючи на це, раджу вам все ж вивчити більш детально українське законодавство і не вводити наших читачів в оману :) Я розумію, що деякі сучасні методи інтернет-журналістики для нашого району можуть здатися чи то повною наглістю, чи то повним невіглаством. Але, повірте, ми добре знаємо, що робимо, і зуби з'їли на інформаційних запитах та їх оприлюдненні. Лише повна відкритість та прозорість, свобода думки та слова зможе розворушити чиновників, які з часом зрозуміють, що кожне їхнє рішення, слово та рух під прицілом. <br/><br/>Зрештою, якщо у когось виникає непереборне обурення щодо наших публікацій, то всі спірні питання можна вирішити у суді. Але перед цим обуреному варто достеменно з'ясувати, який конкретний пункт, статтю та якого закону, ми порушили! <br/><br/>Бажаю Вам гарного вечора)
01 Липня 2016, 01:48
Шо ти мелеш? Брєдоту свою в одне місце засунь))) два роки обіцяє і прекрасно знає що ми це підтримаємо тільки в його очах ми як лохи а він на тому бабки має...
22 Жовтня 2017, 03:22
Стадіон буде називатися &quot;Мох&quot;. Бо цей стадіон по вулиці Мохова.
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024