Камінь-каширський «ДОФ-Арбо» програв «стирянам»

29 Червня 2016, 17:26
3674

У Старому Чорторийську Маневицького району місцева футбольна команда «Стир» приймала представника вищої ліги чемпіонату області – Камінь- Каширський клуб «ДОФ-Арбо». Перемогу з рахунком 3:0 святкували господарі.

Цього разу матч Старочорторийської аматорської команди “Стир” мав, щонайменше, важливе значення для літопису історії волинського футболу. Перемога над суперником – Камінь-Каширським клубом “ДОФ-Арбо” – гарантувала вихід у фінал Кубка області, - пише сайт Волинського відділення НТКУ.

Господарі поля з перших хвилин матчу діяли активно. Суперник, Камінь-Каширська команда, яка грає у вищій лізі обласного чемпіонату, здається, не був готовий до такого перебігу подій. Уже на 19-й хвилині Володимир Коваль забив перший гол у ворота гостей. Через 2 хвилини Дмитро Редько подвоїв перевагу господарів.

Гості спробували переломити хід матчу і провели кілька контратак. Коли на 36-й хвилині поєдинку суддя вилучив з поля гравця клубу “ДОФ-Арбо” Андрія Рижановського, господарі поля отримали ще й чисельну перевагу.

Після перерви малюнок гри не змінився: гравці команди “Стир” продовжували володіти ініціативою, і Дмитро Редько забив ще один м’яч у ворота досвідченіших суперників. Фінальний свисток арбітра сповістив про перемогу команди із селища Старий Чорторийськ з рахунком 3:0.

Тепер команда “Стир” планує не лише поборотися за Кубок області у фіналі проти одного із лідерів обласного футболу “ФК “Ковель-Волинь”, а й спробувати сили у вищій лізі. Єдина проблема – у селищі немає хорошого футбольного поля. Головний тренер команди Андрій Байцим не перший рік порушує це питання перед місцевою владою.

– Обіцяли-обіцяли нам цей стадіон, але в районі – жодного стадіону, де можна проводити матчі чемпіонату області. Нехай би нам хто поміг трошки – команда є, а поля немає, – бідкається тренер.

Якщо мрії гравців команди “Стир” зі старого Чорторийська збудуться і вони гратимуть у вищій лізі обласного чемпіонату, то їздити уболівальникам доведеться або в Городок, або в Колки, де футбольні поля дозволяють приймати матчі такого рівня.

Коментарі
29 Червня 2016, 22:08
Коломойському це під силу шукає команду замість "Дніпра" хто працював би на півставки але й працювати на "Доф-арбі", а потім ще й гарувати в повну силу на полі за 50грн. за матч то вже вибачте не має дурних.
29 Червня 2016, 22:29
То по Каменю навіщо той футбол? Знайомі студенти розповідали, що розцінки на такому рівні м"ячегонців від 50 грн, тобто буває більше, в середньому 100 грн. На рівні обласного клубу оклад м"ячегонця мінімум 5 000 на місяць і більше.
29 Червня 2016, 22:36
Ха, то може пан Бусько тримає мінімум 14 дармоїдів з його точки зору і він ще хоче щоб Вони вигравали для нього Область іменем його підприємства. Вже давно треба цю команду перейменувати на "Меліоратор" так було б чесніше якщо хоче щоб футбол протримався тут в районі. Всі грають на "інтерес" й поготів, хіба автобус заправить і то добре. Нехай хоч раз виставить свої фінансови справи по команді яка має у принципі зареєстрована як мінімум як громадська організація. Інакше на цей час незрозуміло хто і як та інколи ще й виграють, приносячи медалі та кубки в його кабінет для власного єго.
29 Червня 2016, 22:47
Тут Ви,-Камінь, лукавите, бо з Вашим рівнем обізнаності, що таке футбол для підприємця, то не є гарно. Знайомі студенти-трієчники, - затяті футболісти, при розмові про інтерес підприємця до клубу чомусь спрямовували мене в царину податків. Може вони, як слабенькі студенти помиляються?
29 Червня 2016, 23:44
"при розмові про інтерес підприємця до клубу чомусь спрямовували мене в царину податків.": добре Я може й перегнув тут палку але якщо Ви вже заговорили про податки то мінімум щоб відмити й то менш як 2% від власного товарообороту потрібно зареєструвати принаймі юридичну особу громадську організацію під назвою Футбольний клуб " ДОФ-АРБО". Ось на таких та ще інших вимог податкового законодавства можна буде профінансувати клуб і у принципі отримати ще й неоподатковані для себе та родини доходи. Але якщо пан Бусько має все це то не думаю що усі ті кошти бачать гравці команди, немає дурних.
30 Червня 2016, 00:10
Дякую
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024