Камінь-каширська чиновниця перемогла у Всеукраїнському конкурсі

12 Жовтня 2018, 19:35
Наталія Шуйчик – серед кращих державних службовців країни 3571
Наталія Шуйчик – серед кращих державних службовців країни

Наталія Шуйчик, завідувач сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Камінь-Каширської районної державної адміністрації, перемогла у конкурсі «Кращий державний службовець».

Днями завершився третій тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», участь у якому взяли державні службовці Апарату Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, міністерств та інших органів державної влади з усієї країни, – інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Слід наголосити, що результати конкурсу неабияк потішили волинян, позаяк двоє наших земляків стали його переможцями. Зокрема, у номінації «Кращий спеціаліст» заслужену перемогу здобув адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг Маневицької районної державної адміністрації Сергій Міщук. Натомість у номінації «Кращий керівник» – почесне друге місце зайняла завідувач сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Камінь-Каширської районної державної адміністрації Наталія Шуйчик.

Боротьба за перемогу була нелегкою. Аби взяти участь у завершальному турі конкурсу, державні службовці мали пройти районний та обласний. Щодо загальноукраїнського етапу, то головним і вкрай непростим завданням конкурсантів стало написання та захист творчої роботи на тему однієї з найбільш актуальних проблем державного управління та державної служби.

Саме за результатом самостійних досліджень, проведених кожним із учасників змагань, організаційний комітет конкурсу визначав, наскільки вони знають чинне законодавство, а також вміють його застосовувати при розв’язанні конкретних управлінських завдань.


 

 

Коментарі
12 Жовтня 2018, 23:27
І чим займаеться і що корисного для людей робить ціла завідувач сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Камінь-Каширської районної державної адміністраціі???Конкурс дармоідів.
12 Жовтня 2018, 23:32
Згідний із читачом
13 Жовтня 2018, 07:39
Наразі за вашою логікою сторож теж дармограй
13 Жовтня 2018, 14:20
Сторож-це нічний директор і перший злодій
15 Жовтня 2018, 17:42
У своїй інформативній політиці незрівнянна Наталія Шуйчик, яка згідно своїх службових обов'язків патронує роботу сайту РДА, вочевидь, звернула б увагу автору цієї статті, якщо б він був у підлеглості, що, подаючи фото з 5 осіб переможців, варто було б зазначити їх прізвища (зліва направо). Бо як інакше переконатися, що "наша Сара ліпша всіх" серед чотирьох симпатичних пань/панночок???
15 Жовтня 2018, 22:38
Ага, там є дуже симпатичні панянки ))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024