Камінь-Каширський районний суд об'єднався із Ратнівським

13 Жовтня 2018, 10:00
На Волині об'єдналися районні суди 5394
На Волині об'єдналися районні суди

Камінь-Каширський окружний суд зареєстровано як юридичну особу. Повідомляє прес-центр Камінь-Каширського районного суду.

Утворена комісія з реорганізації (злиття) Камінь-Каширського районного суду Волинської області здійснила усі необхідні заходи для того, щоб ця процедура відбулася належним чином. Тож утворили Камінь-Каширський окружний суд – Камінь-Каширському та Ратнівському районах Волинської області із місцезнаходженням у місті Камені-Каширському та селищі міського типу Ратне Волинської області шляхом злиття Камінь-Каширського районного суду та Ратнівського районного суду Волинської області

Уже з другої половини вересня в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань Камінь-Каширський окружний суд зареєстрували як юридичну особу.

«Для забезпечення необхідних дій для належного початку роботи окружного суду та його представництва тимчасово призначили виконуючого обов’язки керівника апарату, який здійснює вказані повноваження керівника суду як юридичної особи до моменту призначення, обрання чи переведення на посаду судді такого суду щонайменше одного судді», – говорять у прес-центрі суду Камінь-Каширська.

Нагадаємо, що на виконання Указу Президента «Про ліквідацію апеляційних господарських судів та утворення апеляційних господарських судів в апеляційних округах» №454/2017 мають бути ліквідовані апеляційні господарські суди та утворені нові апеляційні господарські суди в апеляційних округах.

Читайте також: Чи відповідають займаній посаді судді Камінь-Каширського районного суду

Коментарі
13 Жовтня 2018, 22:40
А судді хто?
13 Жовтня 2018, 23:27
Добре хоч суд зберегли в районі
14 Жовтня 2018, 19:02
"Тож утворили Камінь-Каширський окружний суд":пану Гордійчукові або вихідцям з Нашого району слід віддати належне. якщо маємо окружний суд у Камінь-Каширскому то і матимо рано чи пізно Повіт у складі Ратно, Любешів, Камінь-Каширський. а потім Маневичі якщо не погордяться Нами.
16 Жовтня 2018, 00:45
Є новина у тому, що бувші санепідемстанції Ратно, Любешів також об"єднані на Камінь-Каширську. Отже це добрі новини, принаймі те що особисто я вважаю за добрим початком руху до Повіту.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024