У Камінь-Каширському районі бачили інопланетян?

02 Липня 2016, 18:24
2930

2 липня відзначають  своє професійне свято уфологи – ті, хто досліджує та вивчає випадки появи загадкових візитерів з космосу. Ця дата пов’язана з тим, що, вірогідно, наприкінці червня або на початку липня 1947-го року в пустелі поряд з містечком Розвелл американського штату Нью-Мехіко впав дивний об’єкт. Багато хто впевнений, що там розбилась «літаюча тарілка» з інопланетянами.

Як стверджують деякі очевидці, інопланетні гості бували і на Волині. «Таблої Волині» поцікавився, де ж у нашій області бачили «летючі тарілки».

У числі таких місць є і Камінь-Каширський район.

Між селами Нуйно, Велимче та Бузаки розташований такий собі трикутник із лісу та невеличких озерець. Охоплює він частинки Ратнівського та Камінь-Каширського районів. Саме в тих лісах з інопланетними «гостями» зустрілося подружжя Ващуків.

Про цю історію Василь та Марія розповіли неохоче, мовляв, люди їхню історію всерйоз не сприймають, ще й пальцем біля скроні крутять, мовляв, божевільні. Події того дня і чоловік, і жінка пам’ятають так, ніби це було вчора.

«Ми зібралися до лісу. Хотіли собі зробити невеличкий відпочинок. Діти якраз перебували на навчанні в інших містах. Був кінець весни, ліс у цю пору гарний. Ми взяли канапки, рядно та курку, хотіли розвести багаття і посмажити. Все йшло дуже добре. Ми собі полягали, розмовляли, згадували молодість. Незчулися, як заснули. Першою прокинулась Марійка. Розшурхала мене і ми стали швиденько збирати сміття в пакети, ряднину, рештки їжі. Вже сутеніло, і тут Марія каже, що тихо дуже. Я теж звернув увагу, жодного пташиного голосу, жодна гілочка не тріснула. Мертва тиша якась стала.

Ми прискорилися і вже почали йти, як здалеку за деревами щось блимнуло.  Я подумав, що, можливо, хтось з ліхтариком ходить. А тут вогники зі всіх сторін почали мерехтіти.

Я, хоч і мужик, а волосся на голові заворушилося! Марія від переляку вся труситися почала. Ми давай швиденько, швиденько з того лісу вибиратися крізь ті вогники. І тут в один момент кругом нас ніби тоненькі промені від землі і до неба з’явилися. І звук такий пролунав, щось середнє між скреготом і пищанням. За буквально секунди три все зникло.

Ми добігли до кінця лісу, вже вийшли на дорогу і тоді тільки обернулися. Ліс шумів, гомонів, як і раніше…» – розповідає Василь.

Коментарі
02 Липня 2016, 23:55
Гарної самогонки випили, що аж заснули або клофелінщики.
03 Липня 2016, 00:49
Мо' карбіду передозували в закваску, таке буває при штучному піднятті октанового числа оковитої. Бо навіть з розповіді "очевидця" незрозуміло чи таки посмажили ту курку, чи тільки встигли "молодість згадати"?)) Лебці і бузачини ніколи не вміли робити доброї горілки, це вам не раківська, котру аж в московському університеті Дружби народів ім.Патріса Лумумби навіть негри заповажали. Там навчався сусід коментатора Каменя з вулиці Радянської, такий собі Віталій Матюк, ото його мама в лікарні й оповідала, що "чорнобрівці" навіть зустрічали волиняку з потяга Ковель-Москва і допомагали нести його "чамайдана", оскільки знали, що там поміж салом і волинською домашньою ковбасою мала бути грілка "ракОвської"- так її називали чумазі... Від раківської жодні НЛО не прилітають, а от для "згадати молодість" - помічна штука, я вам скажу..., афрозодіачна, зараза!
03 Липня 2016, 01:02
Гнати горівку може лише той, хто не має алкогольної залежності, бо в іншому випадку випивають брагою або брагу розбавляють водою, тому й самогонка кепська в п"яниць, а не в бузацьких, крименських, чи раківських.
03 Липня 2016, 01:25
Чого ж так ображаєшся на ту вулицю яка тебе виховала, дала тобі міць бути людиною та чоловіком. Але у кожного своя судьба якщо згадуєш такі подробності значить інколи тягне на свою батьківщину. Бачиш така справа, що будучи людиною при ясному розумі, доброму здоров"ї та чудовій освіті кожний такий у свій час поклався чи покладається тільки на себе і ось вже майже на схилі літ маєш дім, дружину, дітей чи навіть нукове звання але тобі/мені не вистачає у цей час чогось більшого, а саме можливо справедливості яка у кожного напевно своя. І де ж ЇЇ не шукати як не на батьківщині оскільки не будеш репетувати на весь Київ через те, що такий Ти там не один і взагалі почав пригадувати дитинство, юність як почав дорослішати і тому подібне. Вже зрілий чоловік якому захотілося повчити інших як жити, аж тут тобі На, масса не так тобі "поводиться" як тобі хочеться, гроші виявляться беруть тому чоловіче май для Них трохи жалю оскільки Вони не мають того, що Ти маєш і сам Ти тільки такий один і більше таких не буде. Якщо бажаєш щоб тебе почули то слід себе принаймі назвати. Якщо ні то забудуть хто ти є такий, тільки дітям своїм треба.
03 Липня 2016, 01:32
Щось така рубка йде в колег віртуальних. Мені, як непосвяченому в нюанси, ніц не зрозуміло. До чого тут вулиця Радянська?
03 Липня 2016, 14:04
Ніякої рубки нема. Є пан Камінь, у цілому нормальний чолов'яга, котрий не хоче зрозуміти елементарних речей, але повчає інших з висоти свого колишнього інспекторського(по праці) польоту. Він зі своїми сусідами на вул.Радянській організував петицію, аби міськрада при декомунізації залишила цю стару назву, оскільки, мовляв, в українській мові є слово радитись, рада, навіть пригадав Центральну Раду. Це політична близорукість, при якій тре носити окуляри-лінзи на мінус 7,5 діоптрій. Ці "окуляри" йому неодноразово на сайті пробували причепити - подивись шановний добродію, ця назва є найбільш одіозною і поняття радянський(а) носить характер власної назви, конкретного поняття комуністичної доби. Але ж ні - знов за рибу гроші - нехай буде, бо, вочевидь, переживали за клопоти при можливій зміні документів на будинки з цієї вулиці. А декомунізація зачекає... Ну та Бог з ним, хотілося зберегти своє рідне, близьке, з ким не буває? Тепер далі - з наполегливістю гідної заздрощів, переконує земляків голосувати за УКРОП, не розуміючи, як і у попередній ситуації, що укропівці на чолі з Коломойським і атаманом Корбаном(тепер Батенко - буший гендиректор нафтопроводу "Дружба") це ті ж самі "єремеєві" олігархічної закваски. Знову ж йому наполегливо, по крупинці люди розжовують - і на цей раз, шановний земляк, бачить далі свого носа, консервує стару систему, яка веде до зубожіння мас... При цьому, за поліською звичкою, переводить стрілки про чиюсь нелюбов до рідного краю, який його народив і пустив у люди. Та люблю я цей край, інакше мені було б все одно, як тут розвиваються події і яке майбутнє очікує поліщуків.... Тому вулиця Радянська тут згадується лише в контексті заскорузлості мислення окремих її мешканців. Вони ж саме через свою заскорузлість і близорукість люблять московське православ'я, яке благословляє війну в Україні, як нібито стару дідівську віру, не знаючи, що своя київська руська церква і митрополія існувала за кілька століть до московської і є материнською до неї з огляду на час заснування. Іллінська церква у Камені, яку не вберегли, постала майже за 100 років до появи на цих поліських землях московської влади. Але так буває, що молодша мати-мачуха норовить приструнити старшу і горду рідну доньку свого чоловіка...І їй допомагають у цьому місцеві укропівські "інтелектуали-просвітителі", посилаючись на те, що люди бідні то ж нехай візьмуть якусь копійчину від багатього дяді - "... гроші виявляться беруть тому чоловіче май для Них трохи жалю оскільки Вони не мають того, що Ти маєш". І не матимуть при таких поводирях, які самі сліпі і ведуть сліпих по тернистій дорозі...
03 Липня 2016, 14:40
Ага, от воно що. Гена Корбан, Коля Рудьковський, ректор Мельник, Юля Тимошенко-це когорта колясочників, які бавляться інвалідними візками, рахуйте насміхаються над інвалідами.
03 Липня 2016, 15:44
"консервує стару систему"; отож бо що не слід про інших думати, що Вони є такими собі інвалідами- колясочниками через те, що це консервує стару систему. В переважних випадках це нормальний люд в яких дійсно відсутній дух інтелектуалів-просвітителів яко Наш шановний (Хрін) - це він про себе так думає, живуть своїм життям та намагаться щоб їхній дім став їхнею фортецею. Тільки відчуття власного дому та власної безпеки відчуття власної країни яка Їх об"єднує разом і ніяка мораль для них ні "радянська", ні "націоналістична", ні інша не приживеться тут оскільки що найменше на тій самій вулиці Радянській живуть прості люди з яких вимагати щось екстроординарне яка зможе розвалити стару систему.... вибач друже. На зміну "радянській" системі ти бажаєш принести Їм свою можливо "націоналістичну", думаючи що це вкрай для Них потрібне але потрібне у першу чергу для тебе для власного вжитку. Шановний Ти вже далекий від цих людей хоч Їх й полюбляєш як ти говориш. Приїдь до Них, поспілкуйся з Ними і ти побачиш що у кожного своя мета і в кожного свій дім але два-три дому поблизу живуть як одна сім"я разом спілкуються, діляться радощами, горем та бідою і для Них аж зовсім відсутній дух так званої "старої системи". Хочеш стати для них інтелектуальним просвітителем, частіше приїзджай та здоровайся за руку. Між іншим стара Матючиха ще жива має більше як 90 років. То ти хочеш таких людей чи інших переробити на свій лад?
03 Липня 2016, 16:34
Дорогий мій земляче, от сьогоднішня стаття на цьому сайті &quot;Камінь-Каширський район – аутсайдер у наборі військових&quot; є яскравим свідченням поліської &quot;націоналістичності&quot;, яку мені пробують закидати. Я не раз писав, що крайні політичні сили у будь-якій країні є марґінальними і вони не мають широкої підтримки населення. Тому, моя позиція на нинішніх виборах в окрузі №23, де я закликаю віддати голоси або за місцевого мешканця чи державницьку позицію О.Пирожика, який навіть серед націоналістів ВО &quot;Свобода&quot; займає помірковану лінію, не є аж такою націоналістичною. Сьогодні найголовніше - аби не крали безбожно з бюджету! Це з чиєїсь затурканої веранди відстоювання своєї української мови хоча б на державних телеканалах чи право на свою православну помісну Церкву вважається націоналізмом. Москва, яка відстоює право &quot;русского мира&quot; на всіх закордоннях, а у себе навіть у Тюменській області не має жодної української школи, навчила нас гібридного мислення та гібридного спілкування. І ми, навчившись читати й писати, а дехто й опанувавши комп'ютер, так і не навчились патріотизм відрізняти він нацизму чи й націоналізму. Ми своє право на національну самоідентифікацію, що було записане навіть у Радянській Конституції, стидливо вважаємо націоналізмом. От чому я намагаюсь достукатись хоча б до найактивніших , даруйте &quot;блог/херів&quot; на поліському сайті, а не до Матючихи, з намірами відрізнити зерно від полови, олігарха від патріота, мудру людину від йолопа. Бо не хотілося б пафосу, але варто нагадати&quot;освіченим&quot; землякам&quot; які так нічого і не зрозуміли, читаючи Шевченкове &quot;Мені однаково&quot;:<br/><br/>&quot;...Та не однаково мені ,<br/>Як Україну злії люде<br/>Присплять, лукаві, і в огні<br/>Її, окраденою, збудять...<br/>Ох, не однаково мені .&quot;
03 Липня 2016, 16:54
Прямо як два юдея на публіку чубляться Камінь і Хрін. Для чого все це? Було київське шампанське &quot;совєтське&quot;, а нині &quot;совєтовське&quot; і що з того, коли дизайн етикетки той самий та пляшка однакова.
03 Липня 2016, 19:48
&quot;моя позиція на нинішніх виборах в окрузі №23&quot;; &quot;з чиєїсь затурканої веранди&quot;: чи з чиєїсь затурканої веранди чи вже з добротної всяк кожний намагається вести свою лінію, а надто вже тут &quot;Хрін&quot;. Про мене й мови немає через те, що всяк знає але де б &quot;Хрін&quot; не був чи зараз в Києві чи раніше в Луцьку однаковісько; ти допоміг наприклад цим людям хоч що не буть якщо так читаєш для Них мораль, якщо не допоміг то й не маєш право вимагати у Них розконсервовувати стару систему. Крім того ніхто тобі не винен, що у свій час інспекція праці тобі не допомогла, можливо тут справа в іншому не слід так вимогливо ставитися до людей у першу чергу вислуховувати Їх, до себе будь-ласка хоч би як через те що позаду у першу чергу твої діти за Них ти відповідаєш, а в іншому випадку можливо й Ти був би на місці Констанкевич, можливо навіть Ти був закоханий у неї, а так що ж тут поробиш. Людей тяжко переробити на свій лад навіть радянська влада й та нічого не зробила, а ти хочеш ось так одразу зі своїм кожухом й нагріти Їх своїм теплом. Кожний подумає.
08 Липня 2016, 10:37
Так , інопланетяни в Камінь-Каширському районі були! Вони прилітали на підтримку Балицької , &quot;політика і юристки від природи&quot;. Це інопланетяни дали їй &quot;вищий розум&quot; і &quot;помазали&quot; на боротьбу із вовками, укропами , кирдами та всячеськими корупціонерами))))
09 Червня 2018, 23:45
Рада, ради, радинська, а не радянська. Усіляким тлумаченням можна повністю заперечити закон про декомунізацію.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024